La portada del diari El Mundo amb una Isabel Díaz Ayuso impostada en un dol ridiculitzat, oculta una clau. La foto tapa que la presidenta, que ho és gràcies a Cs i Vox, va demanar que Madrid entrés en Fase 1 sense complir els requisits sanitaris i posant en risc tota la població. Una irresponsabilitat que no ha estat portada del diari, que preferia mostrar una virginal Ayuso, de mans netes i dol permanent. Ho va veure clar Toni Soler, amb un tuit molt comentat:

Toni Soler TV3

TV3

El director d'Està passant posa al mateix nivell la irresponsable Ayuso amb l'embaràs d'Arrimadas, menys escandalosa portada al diari ABC. Era un joc per assimilar-les a la Puríssima, la Immaculada Concepció de la verge Maria. Si Soler té un enemic íntim en política és Jordi Cañas. Des del plató de Tot es mou de TV3 l'eurodiputat de Cs va arribar a dir "Toni Soler intimida a testigos. Es putrefacto". Cañas manté ara la guerra amb el productor de Polònia i respon directament el tuit de Soler:

jordi cañas europarlament EP

EP

Cañas no ha entès la broma del còmic i prefereix agafar-s'ho per la banda que crema. "No Toni, no es la Purísima. Son dos mujeres, una embarazada, a las que deberías respetar si no tuvieras un problema. En fin. 'Esto' tiene un programa diario en TV3". Cañas cosifica Soler, li diu "esto" i masclista o misogin. Si Toni Soler té aversió és al trifachito. El que fa Cañas és atiar els seus seguidors contra el periodista indepe:

Els seguidors de Jordi Cañas es queden amb les ganes de saber què n'opina l'eurodiputat, que també cobra un sou públic, de la portada tramposa de Díaz Ayuso. Prefereix callar perquè Ayuso, que va perdre les eleccions a Madrid, és presidenta gràcies a Ciudadanos. Més fàcil atacar Toni Soler que no és polític ni té res a veure amb el que és realment greu: Ayuso és una irresponsable i la premsa de dretes ho tapa.