El programa Tot es mou de TV3 es mou en bones audiències empès en part pel clima polític català. Acostumen a tenir dins la tertúlia política i com a plat fort l'enfrontament entre Jordi Cañas i Albano Dante. Aquest dilluns Cañas no hi era i alguns espectadors van agrair-ho. Si acostuma a criticar TV3 des de les seves xarxes socials, com quan va referir-se a un debat infantil a Tarda oberta, ara podria haver hiperventilat en directe amb uns mapes que va preparar el programa.

melero 21d tv3

TV3

Divendres 21D es reuneix el Consell de ministres a Barcelona i a les xarxes alguns criden a mobilitzar-se. Tot es mou ha fet un pas arriscat: il·lustrar amb mapes els "possibles talls" que pretenen convertir en un caos la mobilitat a Catalunya i Barcelona. Són aquests dos:

mapa 21 d tv3

mapa cat 21d tv3

TV3

Helena Garcia Melero els explicava amb un afegit que fa intuir que hi va haver discussió a la redacció sobre la conveniència d'encarregar aquests dos mapes als grafistes de TV3. Diu Melero: "No volem amagar el cap a tot el que s'està movent via xarxes". La TV pública es fa ressò d'una hipotesi de bloqueig futur. Rebla Melero: "Ens trobaríem tancades les fronteres" mentre desgrana una per una les hipotètiques actuacions d'aquí a 10 dies. El tema és espinós i Cañas, que es menjava els punys per no ser a la taula, ha retuitejat al polèmic expresident de SCC Josep Ramon Bosch que s'indignava així fent dues fotos a la seva tele Samsung:

No costava imaginar que des de l'unionisme es qualificaria aquest moment de TV3 com a "incitació a la revolta". Alguns ho consideraran informatiu, altres promoció. Com sempre la xarxa pren partit. Els seguidors de Bosch ho tenen clar:

El programa es cola entre els més vistos del dia amb un bon 14,1% de share a la competidíssima franja de tarda. I amb més mèrit: sense Jordi Cañas criticant des de dins TV3.