El "show" d'Albert Rivera a TV3 aquest divendres al programa Els Matins continua provocant efectes col·laterals, en forma de denúncies públiques per part de comitès, tuit indignats de companys de professió de Lídia Heredia o comentaris de gent que paga la pena escoltar sovint. Aquest dissabte n'ha parlat, per exemple, Josep Cuní, que ha assegurat a Catalunya Ràdio que hi ha alguns sectors "que fa molt temps que volien dir-ho i no sabien com fer-ho. Les circumstàncies d'ara els ho han facilitat".

rivera matins

TV3

Un altre dels efectes col·laterals és que han arribat al rescat del líder de Ciutadans tots els seus afins, i, evidentment, companys de partit. És el cas del diputat al Parlament Nacho Martín Blanco.

nacho martin blanco

Efe

El periodista, politòleg, tertulià i polític de nova fornada ha sortit en defensa del seu líder amb una sèrie de tuits que, segons ell, només fan que refermar les tesis d'adoctrinament de TV3 amb les que ahir Rivera va acusar la Televisió de Catalunya:

Martín Blanco, però, en un dels exemples que ha publicat, ha tocat os i s'ha trobat con la horma de su zapato, acusant dos persones que ràpidament l'han posat a lloc i li han exigit una immediata rectificació per mentider i calumniós. El polític de Ciutadans ha escrit que els periodistes Empar Moliner i Toni Soler van ridiculitzar la dona agredida al parc de la Ciutadella ara fa uns dies.

Qui va caure en el mateix error d'acusar a la babalà Toni Soler ja va ser, precisament ahir, Albert Rivera, quan li va dir a Lídia Heredia que "el senyor Toni Soler ha insultat Inés Arrimadas per ser d'origen andalús". I ara, qui falta a la veritat és Nacho Martín Blanco, no només amb Soler, sinó també amb la col·laboradora del programa Tot es mou. Tots dos han respost així als comentaris del polític del partit taronja:

 Probablement el somriure de Martín Blanco se li haurà glaçat en veure la plantofada que li han etzibat Moliner i Soler.