L'escandalós comportament del líder de Ciutadans, Albert Rivera, aquest divendres a Els matins de TV3 amb Lídia Heredia ha estat la gota que ha fet vessar el got. Les acusacions i el menysteniment a una professional de solvència i trajectòria contrastada com és Heredia han provocat el rebuig immediat dels espectadors que han assistit atònits a l'ofensiva injustificable de Rivera a la periodista de TV3 en particular i a Televisió de Catalunya en general. "Mentiu, sou un aparell de propaganda independentista. TV3 insulta els líders de la oposició, ens titlla de ser d'extrema dreta", ha dit el líder del partit taronja a la presentadora davant la seva sorpresa. Però Heredia no ha defugit l'atac de Rivera i li ha dit que no toqués el violí acusant als catalans o a la tele de fer propaganda: "M'ho està dient a mi? Perquè aquí, la tele la fem les persones, ni el director de TV3 ni els catalans ni res. La fem els periodistes. Jo, cada matí a les 8 faig propaganda?".

Aquestes acusacions finals de Rivera dient que "el senyor Toni Soler ha insultat Inés Arrimadas per ser d'origen andalús" no han passat desapercebudes per un dels acusats, el presentador de l'Està passant, Toni Soler. El periodista de Badalona no ha trigat gens en respondre el polític titllant-lo de mentider i elogiant la bona tasca de la seva companya:

No ha estat l'únic atac de Rivera a Heredia. Fins i tot, la periodista li ha hagut de demanar al polític si volia fer ell les preguntes davant la petició vergonyosa del líder de Ciutadans:

Malauradament, no és l'única vegada que algú de Cs té un comportament de barra de bar assegut a la taula d'Els matins. Ara fa un any, Inés Arrimadas li va saltar a la jugular a Heredia quan aquesta va afirmar que a les acaballes de les manifestacions unionistes hi apareix gent d'ultradreta amb símbols preconstitucionalistes. "Des de la televisió pública es vol fer entendre que les manifestacions de l'11-S són pacífiques i les altres no", deia Arrimadas en una ofensiva pujada de to que podeu veure a partir del minut 26':

No fa gaire, uns manifestants a la concentració de Cs contra els llaços grocs van agredir un càmera de Telemadrid en creure que era TV3. Arrimadas i Rivera sabien molt bé on anaven. Però que algun conseller de Ciutadans revisi les seves estratègies. No podien haver triat més malament la diana a la que fer punteria amb els seus atacs. Si hi ha una professional que s'ha guanyat a pols el respecte unànime per part de la professió, aquesta és Lídia Heredia.