La Catalunya silenciosa, silenciada, o com li vulguin dir, ha fet figa amb la seva darrera convocatòria de mobilització. Ni hordes, ni legions, ni masses davant de Catalunya Ràdio. Els assistents a la crida amb prou feines podien jugar una partida de cartes. 4 persones. 4. Segons la Guàrdia Urbana, els mitjans de comunicació, la delegació del govern, el personal de seguretat de la ràdio, la fruiteria de la cantonada... i Toni Soler. El presentador va haver d'estudiar minuciosament les imatges que arribaven de la manifestació per poder emetre un nombre exacte i objectiu, sense dobles lectures. I el resultat ha estat desfermar la hilaritat a les xarxes.

Segons informen a TotBarcelonala 'gentada' que es va presentar davant dels estudis de la Diagonal es va quedar sense protestar gaire: ni tan sols van desplegar la pancarta. I mira que els 'quatre gats' comptaven amb agitadors que són celebrities entre els seus, com el senyor que va intentar rebentar l'ofrena a Rafael Casanova a la Diada amb l'himne espanyol a tot drap. En aquest cas no va destapar la seva màgia muntant 'pollos', veient que la seva parròquia cabia en un cotxe petit. Parlant de vehicles, però, sí que hi havien uns quants: les 8 furgonetes dels Mossos que vetllaven per evitar aldarulls. Tocaven a dos furgones per manifestant. Quin luxe, quines atencions. 

Toni soler esta passant 2 tv3

Toni Soler Està Passant TV3

Pel que expliquen de la trobada ultra, la cosa era tan evident que els assistents van decidir tornar a intentar-ho el 27 d'octubre, durant la 'Gran Manifestació' de Societat Civil Catalana. Sí, aquella per a la que estan intentant omplir autocars des de diversos punts de l'estat. Els necessitaran, veient les últimes manis unionistes de Cs a la Plaça de Sant Jaume, la cacera ultra de Plaça Artós o la gegantina aglomeració de Catalunya Ràdio. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat