Les mascaretes han passat de ser molt recomanables a obligatòries. El coronavirus fa menys mal que mesos enrere, però no marxa. Hem de conviure amb ell. Per això la protecció personal és imprescindible a tot arreu. Tothom haurem de portar-ne una, i com que s'ha convertit en un element més del nostre dia a dia, proliferen models i dissenys que barregen salut i estil. Les quirúrgiques, FFP2 o FFP3 no són l'única opció, ara tenen competència. 

Toni Cruanyes masc @toni cruanyes

Toni Cruanyes mascareta @toni_cruanyes

Toni Cruanyes és una d'aquestes persones que surt de les gammes clàssiques i llueix de més atrevides. Ha canviat la més bàsica, la que el va sorprendre com a nova eina de la seva feina en reincorporar-se a TV3 després de la baixa de paternitat, per una de fantasia. La tria ens remet a una firma de confecció tèxtil de Barcelona, molt poc vistes però sí vistoses. Un estampat elegant i sexi, el model amb el que ha estrenat la nova norma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estrenant mascareta... a partir de demà, d’ús obligatori #covid19 #coronavirus 😷🌈 @cantonss

Una publicación compartida de Toni Cruanyes (@toni_cruanyes) el

nova mascareta @toni_cruanyes

nova mascareta @toni_cruanyes

Molts hauran de fer espai a l'armari: les mascaretes fashion reclamen el seu lloc.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat