Com ara fa un any, quan s'acosta la tornada a l'escola, Toni Cruanyes regala una foto del seu fill Elies als seus centenars de milers de seguidors (mig milió d'espectadors al TN Vespre, programa més vist de Catalunya). Ara que Carles Costa li guarda el lloc, el periodista acaba les vacances que ha començat a Sicília i culmina a La Sènia, el poble tarragoní del seu marit Eugeni Villalbí. La foto del fill preserva la seva intimitat però és igual de tendra: a les festes del poble del Montsià i a collibè del pare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ressaca de Festa Major #lasénia Terra d’amor, pau i vida @ajuntamentdelasenia @jovesseniencs foto: @evg78

A post shared by Toni Cruanyes (@toni_cruanyes) on

Cruanyes i Villalbí han normalitzat les famílies LGTBI fins el punt que enguany el manifest de l'Orgull Gay el va fer Cruanyes reclamant la protecció d'aquest model familiar. Una visibilització que fa el periodista més seguit de Catalunya com ara fa un any, quan va dur el nen a escola en una foto també emotiva el seu primer dia:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Cruanyes (@toni_cruanyes) on

toni cruanyes mani LGTBI ACN

ACN

La parella són pares des de l'any 2015. Una família que podrien ampliar per a goig dels seus admiradors. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat