Ha estat, sense cap mena de dubtes, una de les millors notícies de la setmana: Toni Clapés ha tornat a la ràdio després de 7 mesos d'absència per un limfoma. A partir de dilluns tornarà a agafar les regnes del Versió RAC1, com va explicar en la seva reaparició a les ones. El camí cap a la recuperació total encara no s'ha acabat, ja que el càncer és un una malaltia a la que s'ha de marcar de prop, però tot fa indicar que l'està recorrent amb èxit. I Catalunya sencera esclata d'alegria.

Toni Clapés @toniclapescasals

Toni Clapés @toniclapescasals

Sentir-lo de nou és una bona nova emocionant, però constatar-ho a través d'una imatge encara fa més il·lusió. I gràcies a les xarxes socials i mitjans del grup con La Vanguardia, hem pogut comprovar de primera mà l'estat actual del presentador, que va guanyant la partida a la malaltia. Se'l veu fort, somrient, esperançat i transmetent energia tot i els entrebancs de la vida. Un goig absolut.

Toni Clapés recuperat @versiorac1

Toni Clapés recuperat @versiorac1

En Toni recupera les seves rutines i ens tornarà a acompanyar i fer riure cada tarda des de l'emissora, en un programa que Marc Serra ha defensat a peu i a cavall per servir-lo en safata i en plena forma al seu líder natural. Felicitats, i endavant!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat