Toni Clapés ha tornat. Aquest divendres 3 d'abril, 7 mesos després del seu últim programa, ha estat entrevistat pel seu programa Versió Rac1. La notícia és que està bé de la seva malaltia i torna a fer programa dilluns que ve, 6 d'abril a les 4 de la tarda. Així ha estat la conversa, molt emocionant, 146 dies després:

toni clapes RAC1

RAC1

Toni Clapés: "Què tal bona tarda. Estic molt bé. És una mica contradictori però és així, La gent se sorprèn però és dels moments en què estic millor. A la meitat del tractament em preguntaven 'Com vas?' i em costava de respondre. Quan tractes la malaltia que he patit i encara tinc, aquest tipus de càncer, has de fer un seguiment. Em fan els Pet Tac per si tinc cèl·lules cancerígenes. Va anar bé. M'he sentit molt estimat. La meva dona la Marta Romagosa em diu 'L'amor cura'. Brutal l'estimació de la gent".

toni clapes twitter

@toniclapes

S'ha aficionat a Wagner i l'entrevista comença amb Les valquíries: "Tinc un limfoma. El doctor Xavier Bosch, internista del Clínic, amb tres preguntes m'ho va diagnosticar. Creia que era un virus i quan m'ho va dir no m'ho acabava de creure. Era el primer dimecres de la temporada. Se m'ha tractat del limfoma, que té nom i cognom. M'han operat, fet biòpsies, un gangli es va complicar i el resultat va ser de començar la quimioteràpia ràpid. No vaig poder acomiadar-me de vosaltres. Vaig haver de fer el programa amb el limfoma però un dia vaig haver de plegar".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A punt per a una nova temporada! #totssom1 Temporada 19-20.

A post shared by Versió RAC1 (@versiorac1) on

Clapés: "Vaig entrar en la negació. La meva dona va criticar al metge 'Què sabrà ell?' Un cenisso. Doncs ho va clavar, i el tractament. Sense fer-me ni una prova. Era el dr. House". Marc Serra explica que es va reunir l'equip sense Clapés, tots mirant Serra com dient i ara què?. Clapés: "Us agraeixo el programa, durant una època no l'he escoltat, necessitava distància. Algun dia m'he angoixat per no poder participar. Us felicito i us agraeixo la feina". Per què no va dir que tenia càncer fins avui? "Soc reaci a donar a conèixer la meva vida privada. No volia ni que se sabés que la Marta Romagosa i jo som parella. La nostra filla no surt a cap xarxa social".

marta romagosa

Marta Romagosa

Clapés: "Ho explico ara per ajudar els altres. La meva guerra va per llarg". I allà hi seran tots els seus oients i els que no ho són. Mai vaig pensar que no tornaria a la ràdio. Has d'anar dia a dia. Canvien les prioritats. Quan torno? Dilluns a les 4 torno a fer el programa". La frase de l'entrevista no és d'ell: L'amor cura.