El diumenge 21 de març Telecinco va emetre els dos primers capítols de la sèrie documental Rocío Carrasco, contar la verdad para seguir viva. Un testimoni produït per La Fábrica de la Tele que va cridar l'atenció de tothom. Prova d'això, les dades d'audiència. Només a Catalunya un 29,5% i a Espanya un 33,2%, que es tradueix a quasi quatre milions de persones enganxades davant el televisor. Doncs molts eren els que desconeixien el dur infern que Rocío Carrasco ha viscut al llarg d'aquests més de 20 anys que ha estat callada. Només uns quants coneixien la veritat. Terelu Campos és una d'aquestes persones, qui no ha dubtat a publicar un contundent i clar missatge a través de les seves xarxes. Què ha escrit?

Rosada Garric, Telecinco

Rocío Carrasco, Telecinco

Pocs minuts faltaven perquè el rellotge marqués les dotze de la nit del diumenge 21 de març quan Terelu Campos, en el seu compte de Twitter, va publicar un missatge de cinc línies que no ha passat desapercebut per a ningú. Doncs en l'esmentada xarxa social, la col·laboradora de Viva la vida no és molt activa i cada vegada que comparteix alguna cosa tothom se'n fa ressò. Prova d'això, els més de 7.000 'm'agrada' que acumulen les seves paraules i les gairebé 1.000 vegades que s'han compartit. Un missatge on Terelu Campos s'adreça tant a la seva amiga Rocío Carrasco, a qui considera com una més de la seva família, com al seu marit, l'advocat Fidel Albiac, amb qui es va casar al setembre del 2016. El missatge de la tertuliana de Telecinco és aquest:

Terelu Campos, Twitter

Terelu Campos, Twitter

Tot i que la filla de María Teresa Campos no ha estat l'única en mostrar públicament la seva opinió sobre el tema. Moltes altres dones conegudes també han parlat. Sandra Barneda, per exemple, amiga de Carrasco i amb qui va coincidir en el programa de Telecinco, Hable con ellas, ha dit el següent:

Sandra Barneda, Twitter

Sandra Barneda, Twitter

També s'ha pronunciat sobre el tema la ministra d'Igualtat, Irene Montero, qui ha escrit una reflexió de tot just tres línies en el seu compte de Twitter. Parlem d'això:

Irene Montero, Twitter

Irene Montero, Twitter

Encara que la dona de Pablo Iglesias no ha estat l'única política en solidaritzar-se amb la filla de Rocío Jurado. Adriana Lastra, vicesecretària General del PSOE, també ho ha fet. "Rocío Carrasco és una dona valenta, una supervivent. El seu testimoni té un gran valor per visibilitzar la violència de gènere", ha escrit la d'Astúries. En aquest sentit, Rocío Monasterio, presidenta de VOX a la Comunitat de Madrid, no ha volgut ser menys i també s'ha solidaritzat amb Carrasco. "Avui mitja Espanya ha entès el que és el síndrome d'alienació parental. El pateixen milers de nens, uns víctimes de pare, altres de mare", ha escrit. Una sèrie de missatges de suport per solidaritzar-se amb Rocío Carrasco després de més de 20 anys callada. Qui serà la següent en parlar? La seva filla Rocío Flores?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat