8 de març, Dia Internacional de la Dona. Moltes són les famoses i no famoses que, a través de les seves xarxes, reivindiquen el seu paper en la societat i el tracte igualitari amb els homes. Una lluita que també reivindica la presentadora catalana Sandra Barneda. I precisament d'això, entre d'altres temes, és del que ha parlat en l'última entrevista que ha concedit per a un portal especialitzat en televisió. Una xerrada que no ha agradat a alguns usuaris de Twitter, qui no ha dubtat en atacar-la. Tot i que Sandra, molt encertada, ha respost com només ella sap. Què ha passat?

Sandra Barneda, Telecinco

Sandra Barneda, Telecinco

"No hem d'escoltar les veus que intenten desqualificar el moviment feminista". Aquest és el titular de l'entrevista que la parella de Nagore Robles ha concedit per a Vertele. Una conversa on Barneda assegura que totes elles encara han de recórrer un gran camí dins de la societat. A més afirma que dins del món de la televisió "hauria d'ampliar-se la presència de la dona en tots els àmbits". Les seves paraules no han estat exemptes de polèmica. Malgrat que molts les han aplaudit, d'altres, tot i que pocs, li han dedicat comentaris com els següents:

Dos comentaris dels que Sandra Barneda, finalista del Premi Planeta, s'ha fet ressò en el seu compte de Twitter. La de Telecinco, molt conscienciada amb la causa del 8-M, no ha dubtat en respondre. Això ha dit:

El 8-M no s'hauria de celebrar un dia, s'hauria de celebrar tots.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat