Terelu Campos podria haver trobat l'amor als 55 anys amb un senyor de 60. És un dels seus companys de tertúlia del programa Viva la vida de Telecinco. Fa setmanes que juguen a fer-se l'aleta, a afalagar-se en públic. I finalment el senyor l'ha convidat a sopar. És Juan Luis Galiacho, expert en Casa Reial del diari El cierre digital.  Telecinco té la foto del sopar, o de la sobretaula. Galiacho agafa dos cubates, un a cada mà:

terelu galiacho copas T5

Terelu i Galiacho, Telecinco

Han estat inflant l'esquer. Emma García: "Es una foto que va a dar mucho que hablar. El lenguaje no verbal dice mucho. Hay mucha complicidad. Aquí hay tomate. Es una cita, una cena privada". Terelu: "Juan Luis me invitó a cenar, los dos solos. La foto nos la hizo el camarero. Somos compañeros y tuvimos unas charlas estupendas". El programa treu or "La cara de Galiacho es feliz como una perdiz. Galiacho me ha dicho 'Meterse en la familia Campos es complicao.Terelu dijo 'Espero que la próxima vez hables tú más que yo". Un altre tertulià: "Terelu es un loro".

juan luis galiacho T5

terelu campos GTRES

Galiacho i Terelui, amor tardorenc, GTRES/ Telecinco

Terelu les ha passat canutes amb el càncer de pit, sent nòvia del lamentable Pipi Estrada o divorciant-se del pare de la seva filla única, Alejandra Rubio. Ha vist que la seva germana Carmen Borrego té de nòvio normal el senyor Jose Bernal, l'espanyol madur prototípic, baixet, grassonet i calb. I dedueix que l'amor és on menys l'esperes, lluny dels cànons establerts.

carmen borrego marido gtres

terelu a  viva t5

Carmen Borrego i Terelu, amb homes madurs, GTRES / Telecinco

El programa Viva la vida sap com fer audiència (12%, líder de la tarda a Catalunya): marro entre col·laboradors. Amor tardorenc a la primavera. Galiacho semblava un pollet enamorat. I té una retirada a Antonio García Ferreras, però (mal) tenyit. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat