Si ens pensàvem que l'any 2023 no podia acabar massa bé per Terelu Campos, el 2024 tampoc se li presenta amb massa sort. Pel que fa a l'àmbit laboral, aviat se li va obrir una oferta televisiva després del fi de Sálvame. Viatjava amb els seus companys a Amèrica de la mà de Netflix i, uns mesos més tard, Radiotelevisió Espanyola la fitxava com a col·laboradora de "Mañaneros" i a més a més com a concursant de "Bake Off: famosos al horno". Però, respecte a la seva vida personal, la presentadora no està vivint uns dies massa tranquils. Des de la mort de la seva mare, el fantasma d'Edmundo Arrocet continua pels platós de televisió i ara, la gota que ha fet vessa el vas ha estat la seva filla Alejandra Rubio, apareixent públicament fent-se un petó amb Carlo Costanzia, un dels personatges més polèmics dels últims dies. Diguem que no és bona temporada per les Campos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTVE (@rtve)

D'ençà que la revista Semana publicava les fotos en exclusiva de la parella de joves, Terelu Campos no ha tornat a trepitjar el plató de "Mañaneros" ni de "D Corazón" on va fitxar com a col·laboradora. Mentre Lydia Lozano no pot estar més còmoda i adaptada, la filla de María Teresa Campos cada vegada transmetia més desconfiança cap a la cadena. La premsa s'escandalitzava per aquesta "escapa" o més ben dit "plantón" de la col·laboradora, però, aviat va sortir a desmentir-ho tot. El mitjà de premsa rosa LOOK, parlava amb la mare d'Alejandra Rubio que els hi desmentia ràpidament la notícia. El motiu de la seva desaparició foren dos viatges que tenia programats: un a Sevilla i l'altre a Màlaga, la seva terra natal on van homenatjar recentment a la seva mare. Terelu no estava incomplint les seves obligacions, estava de desconnexió. Uns dies després d'aclarir tot l'enrenou, ha sortit a la llum una xifra que ens ha deixat sense paraules: els diners que cobra pel concurs de rebosteria. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTVE (@rtve)

Terelu Campos, Alba Carrillo i Rocio Carrasco /  GTRES
Terelu Campos, Alba Carrillo i Rocío Carrasco / GTRES

La nova edició de Bake Off s'estrenava a la cadena pública amb un càsting format per diverses estrelles televisives, entre les quals destaquen Terelu Campos, Alba Carrillo i Rocío Carrasco. Totes tres sorprenien els espectadors provinents de Telecinco, elles són tres estrelles dels formats més famosos. Uns fitxatges que no els hi han sortit gens barats. La cadena pública ha publicat, a través del seu portal de transparència, la quantitat de diners exacta que paga els concursants. Atenció. Concretament, la quantitat destinada a repartir entre els concursants és 1.219.368 euros.  “Como consecuencia de la dinámica del programa, con sucesivas eliminaciones de concursantes, consta en el presupuesto una estimación de 10.810 por concursante y capítulo considerando una media de 9,4 concursantes durante 12 programas de la temporada” Això sí, sense comptar amb els catxés individuals de cada concursant, és a dir, això fa que el sou final pugi o baixi amb relació al concursant. I està clar, "20 minutos" ho assegura, però tothom apostava que els tres fitxatges més cars foren les tres excol·laboradores de Telecinco. 

Tot i aquesta elevada xifra, Terelu Campos confessava el veritable motiu pel qual va decidir participar a "Bake Off", durant un moment caòtic a la cuina de rebosteria, la col·laboradora arrencava a plorar d'estrès i minuts més tard, després del caos, reflexionava el següent sobre el concurs: "He conocido a mucha gente buena, me lo paso bien y tengo la mente ocupada que en estos momentos me viene muy bien” El rodatge començava al cap de poc de la gran pèrdua i, en el programa, es pot notar: estava més sensible que mai. El record de la seva mare li perdurarà una bona temporada i, les rebel·lions públiques de la seva filla no acompanyen massa en el procés. Un drama total pel clan Campos.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!