La publicació de les fotògrafes que mostren a la filla de Terelu Campos (58), Alejandra Rubio (23), fent-se un petó intens amb el fill de Mar Flores (54), Carlo Costanzia (31), no han deixat indiferent a ningú. La primera parella sorpresa de 2024 continuat amb la seva vida normal després que la seva relació veiés la llum. Tot i que en moltes ocasions s'ha rumorejat que Alejandra Rubio mantenia una relació amb un company col·laborador de "Así es la Vida", Suso Álvarez (31), la notícia bomba ha acabat amb qualsevol especulació. Terelu Campos ha fet ja unes declaracions del que opina sobre la nova parella de la seva filla i, de moment, no sembla estar molt a favor que la seva filla iniciï una relació amb Carlo Costanzia. La nova parella d'Alejandra Rubio ha estat el motiu que confronta a mare i filla, qui mantenien una bona relació públicament fins el moment.

 

Alejandra Rubio havia parlat en el programa que treballa com a col·laboradora sobre la vida conflictiva i complicada que envolta a Carlo Costanzia des de la seva infància. En el programa de Telecinco "De Viernes" de la setmana passada, abans que es conegués l'existència de la foto, Carlo Costanzia va anar com a convidat. Aquesta coincidència de dates entre la visita al plató de televisió i la publicació de la imatge on se'l veu fent-se un petó amb Alejandra Rubio ha fet pensar que l'exclusiva pogués estar preparada. En el programa de televisió citat anteriorment, Carlo Costanzia va fer unes declaracions sobre la seva mare que han encès a Terelu Campos. En declaracions a la revista Semana Terelu es va mostrar molt dolguda sobre els comentaris que el nou amor de la seva filla va enviar cap a Mar Flores, la seva mare.

16
Carlo Costanzia - "De Viernes"

"Es complicado para mí ver a hijos reprochar la educación que dicen que sus padres o sus madres parecen haberles dado. Vivir es todo menos fácil y con hijos es más difícil aún." Aquestes van ser les primeres paraules de Terelu Campos en escoltar la reflexió que va fer Carlo Costanzia en directe sobre el tracte rebut per la seva mare. Terelu va posar-se en una hipotètica situació semblant i va afegir el següent comentari: "Si viera a mi hija en un plató de televisión hablando de su padre o de mí sería el mayor fracaso de mi vida. Si Alejandra manifestara algún dolor por el que haya pasado, alguna incomprensión o alguna incapacidad por ser yo su madre me rompería aún más la vida". Després d'aquestes declaracions és difícil que Terelu consideri que la seva filla està seguint el bon camí.

Mar Flores i Carlo Costanzia - GTRES
Mar Flores i Carlo Costanzia - GTRES

"Mi infancia fue difícil, nunca he sido feliz. En el colegio los mayores te insultan. Son cosas bestias e insultos fuertes a mi madre". Aquesta va ser la confessió que va fer divendres passat en el programa, on també va afegir que en l'actualitat la relació amb la seva mare és bastant dolenta. Carlo Costanzia ha treballat en el món de la música, del cinema i com a model. D'entre les seves obres en destaca una, "Toy Boy". Abans que esclatés aquesta nova polèmica on es veuen involucrades dues de les famílies més mediàtiques del moment, Carlo Costanzia havia estat protagonista d'un altre escàndol en estar acusat d'estafa. Ha estat condemnat a 21 mesos de presó, tot i que encara no hi ha posat un peu. Ara bé, fa sis mesos que porta una polsera telemàtica de seguiment. Mentre Mar Flors té una mala relació amb el seu fill, Alejandra Rubio pot haver posat en risc la bona sintonia que últimament tenia amb la seva mare, per conèixer a Carlo Costanzia.

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!