Els cara a cara entre Risto Mejide, proper a Ciudadanos i confessat amic d'Albert Rivera, i Laura Borràs, líder de JxCat a Madrid, comencen a ser un subgènere televisiu. Quan Todo es mentira la va tenir a plató va ensorrar Mejide que duia els papers mullats i ignorava que 1) Borràs no pot ser presidenta de la Generalitat ja que no és diputada al Parlament i 2)  Borràs no pot liderar JxCat perquè no és ni militant del partit. Però Risto aquest dimecres ha anat a per més. I ha rebut:

Vídeo de terror durant la manifestació de policies de Jusapol a Madrid cridant a càmera "Vais a tener guerra" amb màscares de V de vendetta per amagar-se. Tot seguit Laura Borràs era entrevistada en directe a Todo es mentira i el comentari de Risto Mejide després que Borràs fos assetjada, perseguida i insultada pels policies ha estat: "Es un escrache más. Deberia estar usted acostumbrada...". Borràs s'ofèn: "¿Cómo?" i Mejide s'arronsa "Era una pregunta". Menteix. Era una afirmació a algú a qui han escopit puta catalana, guarra.

borras risto cuatro

Cuatro

Borràs: "Las cámaras recogen cuando cruzamos el túnel pero en el hilo describo cuando salgo de la junta de portavoces que se ha desbordado el cordón policial y los manifestantes están por todas partes. Dos con máscara me increpan, me gritan 'Puta catalana, atrévete a venir aquí guarra'. Todo tipo de lindezas, mi jefa de prensa dice 'vámonos rápido'. Luego una persona catalana me dice que no ayuda ir con lazo amarillo y digo que no es el lazo sino la falta de educación. No puede implicar pérdida de seguridad ir con lazo".

laura borras pedro sanchez gtres

GTRES

 Borràs pot explicar què va passar en 1 minut: "Al bajar del taxi las puertas del 40 de la Carrera de San Jerónimo están cerradas. La secretaria del grupo pidió que viniera policía a ayudarnos a cruzar la calle. En ese momento en comisaría dicen por qué necesitamos proteccion si son policías. Ese tono... Si necesito protección lo normal es que me la concedan". Risto no li deixa més temps però ha quedat clar qui és la víctima i qui toca d'oïdes, sense saber.