Albert Rivera nova feina... i un amic menys. El presentador i publicista Risto Mejide ha renegat públicament de l'expolític, assegurant que està molt decebut amb ell perquè no li ha donat les gràcies després d'ajudar-li a col·locar-se en un despatx d'advocats. Sí, estimats lectors, Mejide és l'artífex de la nova etapa del naranjito. "Yo le di el contacto a Rivera. No me ha dado no las gracias, no me ha llamado, no me ha dado ni dos entradas para el concierto de Malú. Ya no somos amigos. Quin drama.

Mejide va dedicar una part del programa a la roda de premsa inversemblant de Rivera, en la que va anunciar que, per fi, serà president d'alguna cosa: en aquest cas, del bufet malagueny Martínez Echevarría. "Ha dicho que llevaban meses negociando. ¿Sabéis quién inició esas negociaciones? Yo" El de 'Todo es Mentira' està molt dolgut amb el seu ja examic, amb el que tenia tanta sintonia. L'ego de Rivera ha acabat amb aquella meravellosa comunió... perquè ha xocat amb l'ego de Risto. “Si alguien me consigue un contacto con el que tengo un curro, lo mínimo es mandar un mensaje de gracias". Ah, Risto. Què no la vas veure venir?

Rivera Risto amics @auronplay

Risto Rivera Antena3

Rivera risto Antena3

Rivera Risto Antena3

L'enrabiada de Risto és comprensible: aquestes "coses" no es fan entre amics. Tot i que tampoc desesperin: Risto va trigar un dia en demanar perdó a Girauta, escuder de l'Alberto Carlos, després de fer-lo fora del programa. Potser s'ho pensa millor i rectifica, per allò de los buenos tiempos ciudadaners