Laura Borràs està fent una tourné per les TV espanyoles. I els diferents presentadors estan descobrint una política catalana de llengua ràpida i esmolada. Si a TVE va haver de quadrar una tertuliana ultra del diari ABC, l'endemà a Todo es mentira, Risto Mejide no sabia qui era Laura Borràs. Com la cançó "Manolete, si no sabes torerar pa qué te metes", Mejide es posa fer un informatiu seriós a la sobretaula de Mediaset i la pífia és descomunal.

borras cuatro

Cuatro

Anuncien Borràs amb un error: "La sustituta de Quim Torra si es inhabilitado". Primera errada de documentació que rectifica Laura Borràs: "No Risto, a diferencia del Congreso de los diputados, en Catalunya solo puede ser president de la Generalitat un diputado del Parlament. Y yo no lo soy. No puedo ser presidenta de la Generalitat". L'equip de Risto empassa saliva. Preparen l'entrevista amb wikipedia i passa el que passa. Segona pífia, Risto: "Entonces si usted pasa a ser líder de JxCat...".  Borràs el torna a rectificar: "No, eso tampoco puedo serlo porque no milito en ese partido". Risto té els papers mullats. Mullats de la seva suor freda.

risto mejhide cuatro

Cuatro

Risto suplica que entri un vídeo. "No lo tenéis, el vídeo. Vamos a publicidad". Risto pateix. Borràs somriu. Els papers mullats de Mejide i els papers canviats: Laura Borràs es menja cru i en directe el que es considera a ell mateix el presentador més punyent de la TV. La xarxa no entén qui prepara les entrevistes al programa:

 Mala sort, Risto. Que torna a la seva tertúlia amb Carmen Lomana, ex de Vox, que és més dòcil. Borràs li deixa clar a l'empetitit Risto: "Mido un metro ochenta".

-----

PD: A Risto Mejide no li ha agradat el mal tràngol en directe i que s'expliqui a En Blau, i ha qualificat aquesta notícia que vostè està llegint de "imbécil":