Quan un es fixa en Tamara Falcó i en Íñigo Onieva, sembla que visquem en un bucle. O un deja vú constant. Per què? Perquè sempre sembla que estiguin de vacances. La parella, després de casar-se, ha tingut el viatge de noces més llarg de la història. Ja setmanes abans de l'enllaç, se'n van anar uns dies de vacances. I després del sí, quiero, i la preboda, boda postboda, ens van regalar una mena de volta al món en 80 dies, com si fossin els Phileas Fogg i el seu ajudant Jean Passepartout de Jules Verne, o, per si la parella és de les que no llegeix massa, com si fossin els Willy Fogg i Rigodón de la sèrie de dibuixos animats. S'han fotut un viatge de noces interminable. Han estat mesos amunt i avall, però per si no fos suficient, ara han tornat a marxar.

De tant en tant veiem Falcó a la pseudo-tertúlia amb tuf de naftalina d'El Hormiguero, al costat de Nuria Roca, Juan del Val i Cristina Pardo, que setmana rera setmana es converteix en un pim, pam, pum indissimulat cap al procés o el president Puigdemont. Però comencem a pensar que potser la filla de la Preysler sigui un holograma. O això, o interromp les seves vacances perpètues per anar al plató de les formigues i a la que s'acaba, se'n torna a anar. La marquesa de Griñón i el seu marit no paren. I no se n'amaguen. Els hi agrada la bona vida i a la mínima que tenen ocasió, s'hi abonen. I ho mostren al personal.

Sense anar més lluny, volen saber com ha estat el seu darrer cap de setmana?: "Feliz Lunes. Este finde hemos sido invitados por nuestra querida Cayetana Vela Sánchez-Merlo a pasar un finde de ensueño en la costa de Amalfi en el hotel Anantara Convento Di Amalfi. Yo no conocía la costa Amalfitana y tan solo quiero volver. Espero que las fotos que publicaremos Íñigo Onieva y yo los siguientes días os animen a venir porque es una joya única en el Mediterráneo!". I què es veu? Onieva amb barnús, al balcó, acabat de llevar, amb els cabells encara despentinats, en la terrassa de l'habitació amb unes vistes d'un horitzó blavíssim, i en primer pla, l'esmorzar que és a punt de cruspir-se Tamara Falcó, amb un cafè i uns croissants, i un altre barnús, deduïm que el d'ella, damunt del llit. 

La parelleta ociosa recomana que nos animemos a venir porque es una joya única en el Mediterráneo... Recomanar això en ple novembre, quan la immensa majoria de la gent està treballant, i recomanar un lloc que no està precisament aquí al costat, i que costa una pasta, és, com a mínim, de tenir poc tacte. I això és el que li han deixat caure alguns usuaris a xarxes, que es tapin una mica amb tanta ostentació: "Tened cuidado con las fotos e imágenes que subís porque en estos momentos hay mucha gente que lo está pasando mal por la crisis, guerras... ¿No os parece pecado poner estas imágenes?". N'hi ha més: "A ver si trabajáis un poquito", "Una vida vacía e insípida" o "Estos no se les ve que hagan una labor importante, una ayuda al prójimo. Solo es mostrar la cama donde duermen, vaya por Dios, qué pena".

comentaris onieva
 

Llàstima que l'agenda de Tamara Falcó i Íñigo Onieva no estigui com a opció en una de les cases d'apostes on hi ha allò d'endevinar resultats esportius... Ens forraríem si haguéssim d'apostar què estaran fent aquest parell el proper cap de setmana: no fotre l'ou en algun altre hotel d'un altre racó de món.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!