Tamara Falcó ha viatjat fins a Copenhaguen amb Íñigo Onieva per continuar amb la seva interminable lluna de mel. Els pardalets estan molt enamorats, i prova d'això són les seves xarxes socials. La marquesa de Griñón s'escapa sempre que pot per desfogar-se de tots els mesos de treball. Ja ha acabat les obres a la seva nova casa i la mudança està gairebé llesta. En tan sols uns dies abandonarà als seus més de quaranta anys la casa de la seva mare per anar-se'n a viure amb el seu marit a la seva pròpia casa.

La marquesa de Griñón és ara mateix la dona de moda. Des que va participar a 'MasterChef Celebrity' fa quatre anys, Tamara Falcó no ha deixat de facturar, com Shakira. Tots els mitjans de comunicació volen comptar amb ella i ha desplaçat Isabel Preysler, a qui ha donat el relleu generacional. De fet, ara és la dona d'Íñigo Onieva la imatge de Porcelanosa. Totes les revistes del paper cuixé estimaven la Preysler, especialment 'Hola', la publicació de la família. Totes les fotografies estaven pactades. Però des que va trencar amb Mario Vargas Llosa, a finals de l'any passat, la socialité ja no és notícia, està completament desapareguda, no interessa a ningú.

Isabel Preysler i Tamara Falcó EFE
Isabel Preysler i Tamara Falcó EFE

Isabel Preysler no és famosa per res en especial, només per haver mantingut relacions amb homes importants com Julio Iglesias, Carlos Falcó o Miguel Boyer. Gràcies a ells es va col·locar a les portades de totes les revistes i ha sabut llaurar-se la seva pròpia personalitat. Tanmateix, Tamara la hi ha arrabassat.

Els reis no conviden a Isabel Preysler, Mario Vargas Llosa era el veritable amic de la família

La mare de la marquesa tenia una excel·lent relació amb els reis, fins i tot amb els emèrits, fins que la reina Sofia va descobrir que Juan Carlos podria haver estat amb ella en alguna ocasió, la tenia en la seva llista negra. Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa van acudir a alguna recepció real, més per ell que per ella. El peruà és un home de culte. La filipina ja no ha aparegut en cap acte més, tampoc la seva filla.

Després de veure'ls en una ocasió en els Premis Princesa d'Astúries, Isabel Preysler no s'ha tornat a emparentar amb la monarquia espanyola, l'han desnonat. Mare i filla s'han quedat fora de la llista de convidats de l'aniversari de Leonor. Una festa íntima, discreta i privada que compta amb els familiars d'ambdós bàndols i amb amics molt íntims.

Isabel Preysler esdeveniment
Isabel Preysler esdeveniment