A poc a poc va baixant el suflé del casament de Tamara Falcó. Després d'unes setmanes en què no s'ha parlat d'una altra cosa a moltes revistes de paper cuixé i programes del cor, altres temes van ocupant l'agenda del dia. Tanmateix, encara van sortint a la llum alguns detalls que van quedar al tinter. I l'últim que s'ha donat a conèixer té que veure amb l'estilisme de Tamara.

El primer vestit que va lluir Tamara va ser a la festa prèvia al casament, divendres a la nit. Aleshores Tamara va triar un vestit blanc molt elegant. A aquest look el va seguir el vestit de casament. Un disseny d'estil medieval que a alguns els va encantar, mentre que d'altres només van tenir crítiques. Un vestit que Tamara va canviar per un altre de més informal, enfocat a la festa posterior, que va tenir millor recepció entre el públic i els experts. I tot això es va tancar amb un look estiuenc que va lluir en el brunch que va tenir lloc diumenge.

Així va ser el look que va triar Tamara Falcó per a la nit de noces

Ara ha sortit a la llum el que la Marquesa de Griñón va portar en un dels moments més importants del cap de setmana. Concretament, en la seva nit de noces. Segons van destapar a Telecinco, la filla d'Isabel Preysler va optar per un disseny d'Alejandra Rojo per sorprendre (i seduir) Íñigo Onieva. Encara que l'abillament, per a la majoria, va tenir poc de seductor. "Tamara ens va demanar poc. Era molt el seu estil", va comentar la dissenyadora. I tan poc. No tenia llenceria. I per a molts era més propi d'una "senyora gran".

"Ella ja havia triat els models que volia portar, amb la qual cosa, no s'ha fet alguna cosa realment especial per a ella però sí que hem introduït detalls especials. Amb aquesta bata qualsevol se sent una marquesa", va comentar Alejandra sobre un vestit que no dona per imaginar Tamara fent el salt del tigre precisament. Un modelet per al que, per cert, "es va gastar una miqueta més de 500 euros". Laura Castro, reportera de Telecinco, se'l va emprovar en directe.

Laura Castro amb el look de Tamara en la seva nit de noces
Laura Castro amb el look de Tamara en la seva nit de noces Telecinco