'Masterchef Celebrity 4' ja és història. Tamara Falcó, la particular filla d'Isabel Preysler, es va proclamar guanyadora del concurs gastronòmic de La1. Uh, ah, quina sorpresa. La seva participació ja feia olor a 'biscotto', que diuen els italians. A priori, no semblava un perfil adient per guanyar el format, però amb el transcurs dels episodis cada cop es feia més evident el favoritisme del programa. Ara bé, tot formava part de l'univers de l'especulació, fins que va aparèixer en escena un outsider que, això sí, està a totes les salses: Jaime Peñafiel. El cronista reial va rebentar la resolució d'aquesta edició setmanes abans de la gran final. A la primera temptativa va passar desapercebut. El segon intent, però, va posar els informadors sobre la pista, com va explicar EN Blau. "Ya falta menos para que se haga público el nombre de la ganadora de MasterChef Celebrity. ¡¡¡Qué gran sorpresa!!! ¡No para mí ni para su madre...!". Un spoiler en tota regla, carregant-se el secret 'millor' guardat de la tele pública i de la productora. 

Tamara Falco guanya Masterchef TVE

Tamara Falcó guanya Masterchef TVE

Peñafiel, que no pertany al programa, jugava amb avantatge: podia revelar l'exclusiva sense témer les conseqüències econòmiques contemplades per a aquells que espatllessin el resultat final. 100.000 euros (exactament la quantitat del premi final) a qualsevol integrant del xou que gosés revelar el secret. A Jaime la notícia li cremava, i es va llançar a fer crèixer la seva interminable llista d'enemics. Entre ells, o elles, en aquest cas, la protagonista, Tamara Falcó, que ha fet gal·la d'un corporativisme sorprenent i d'esperit venjatiu. I ha trigat ben poc en fer-ho públic, responent la premsa: "Me parece una falta de respeto hacia el trabajo de tanta gente, y tantos fans. Es como contar el final del libro". No només això, sinó que es desmarca del periodista com si fes pudor: "No soy amiga de Peñafiel, ni tengo su móvil ni nada por el estilo", a més d'emprenyar-se per haver ficat la Preysler pel mig. 

Isabel Preysler Masterchef TVE

Isabel Preysler Masterchef TVE

peñafiel antena 3

Jaime Peñafiel Antena3

Tamara Falcó Masterchef TVE

Tamara Falcó Masterchef TVE

Sigui com sigui, el veterà periodista estava molt ben informat. I va aixafar la sorpresa a TVE i a la nissaga de celebrities. Ni la presència d'un deixat Vegas Llosa i "la reina de Corazones" al programa va esmorteir l'aixafada de guitarra. Ara, però, Tamara va directa al calaix de les Letícies de torn. A veure com reacciona Peñafiel, que no fa presoners a les batalles. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat