TVE està de pega. El seu programa estel·lar i el que fa més audiència és Masterchef Celebrity. Cada dimecres aplega milions de persones. L'últim va liderar amb un espectacular 21,6% a Espanya (15,8% a Catalunya on guanyen uns altres fogons, els de Joc de cartes de Marc Ribas). Al programa de La 1 encara li queden per emetre alguns capítols. Però l'espai és gravat i segons sembla la final ja s'ha enregistrat i el guanyador ja se sap. Però qui el reveli afronta una multa del programa de 100 mil euros. Jaime Peñafiel deu ser ric perquè ha revelat el nom. O l'ha insinuat. L'endevinalla és fàcil.

masterchef celebrity 4 tve

TVE

Peñafiel porta dues setmanes que sap el nom i li crema. A el diari El Mundo escriu: "Dicen que la sanción por desvelar el nombre del ganador o ganadora de MasterChef es de 100.000 euros. A pesar de ello, yo lo sé. Será una grandísima sorpresa. Mi querida amiga Isabel intentó que se lo dijera. A lo mejor, ella también lo sabe". Amiga de Peñafiel al món del cor anomenada Isabel. No costa massa deduir a quina Isabel es refereix: Isabel Preysler. Peñafiel afegeix "Ya falta menos para que se haga público el nombre de la ganadora de MasterChef Celebrity. ¡¡¡Qué gran sorpresa!!! ¡No para mí ni para su madre...!". Dues pistes doncs: el guanyador és una dona i sa mare ho sap. En color, els concursants que queden:

finalistes tve

TVE

¿Quina concursant femenina de totes les que queden té una mare famosa que es diu Isabel? Tamara Falcó. S'acaba així el joc de pistes, la filla de la Preysler i del marquès de Griñón ha guanyat Masterchef. TVE  ensopega amb la mateixa pedra. Va filtrar-se la guanyadora de l'anterior edició: Ona Carbonell, per una inoportuna foto de Jordi Cruz amb la nedadora catalana. 

tamara tve

TVE

Qui pagarà enguany la multa de 100.000 euros? Tamara Falcó els té. I Peñafiel, també.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat