Fa pocs dies es va anunciar que Isabel Pantoja, tancada des de fa molt temps a Cantora, tornarà a la televisió amb un nou programa. La cantant reapareixerà a Telecinco, cadena amb la que té un contracte des que va sortir de Supervivientes, com a jurat del nou espai Top Star. Un format presentat per Jesús Vázquez, on la Pantoja compartirà taula amb Risto Mejide i Dana Paoloa. Tot i que la seva tornada a la petita pantalla podria veure's marcada per la polèmica. A la complicada situació que viu amb els seus fills, i a tot el que s'ha dit d'ella a Mediaset durant tots aquests mesos, es suma un últim i complicat revés: un brutal robatori valorat en 24.000 euros. Com et quedes?

Isabel Pantoja, Telecinco

Isabel Pantoja, Telecinco

Segons ha avançat el programa Socialité, presentat per María Patiño, un conegut membre del clan Pantoja hauria comès un furt que promet portar cua. Molta. Més que els vestits que la cantant es posa en els seus concerts. La persona encarregada de posar la mà on no devia no és cap altra que Sylvia Pantoja, la cosina de l'artista andalusa. "Ha robat dos abrics de pell bona, de la de veritat, valorats en 24.000 euros", ha explicat una reportera del programa de Telecinco. Un succés que es fa públic gràcies al testimoni d'Alberto Lineros, un examic de Sylvia Pantoja. "Va passar als anys 90 i són peces de molt bona qualitat. Sempre ha estat la cosina envejosa i ho explico perquè es faci justícia". Fotos d'Alberto, l'examic traïdor, i Sylvia, la presumpta lladre:

Alberto,Telecino

Alberto Lineros, Telecino

Sylvia Pantoja, Instagram

Sylvia Pantoja, Instagram

Un nou escàndol que no només posa entre les cordes a Isabel Pantoja, sinó a la seva cosina. Doncs en els propers dies es convertirà en concursant de la nova edició de Supervivientes, programa que està previst que comenci el proper 8 d'abril. De moment Sylvia Pantoja no s'ha pronunciat sobre això. Ho farà? O s'esperarà a parlar de la polèmica quan estigui a Hondures? Els Pantoja s'expressen millor quan hi ha diners pel mig. Sylvia segur que no defrauda. O sí. Veurem què passa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat