No cal ser un endeví per albirar que Isabel Pantoja ha guanyat una fortuna. I no només cantant. La tonadillera s'ha fet d'or cada vegada que ha sortit a televisió. Sap que no es prodiga, per això, quan ho fa, demana el oro y el moro. I les televisions, a pagar i a callar a canvi dels índexs d'audiència posteriors a les seves aparicions.

Isabel Pantoja se lamenta Telecinco

Isabel Pantoja (Telecinco)

No ens volem ni imaginar la pasta que cobrarà la Pantoja el dia que decideixi sortir de Cantora per respondre els múltiples atacs del seu fill Kiko. Ens l'imaginem fent números a casa amb la calculadora, a l'estil de José Bono, aquell home amb ulleres al qual li creixien els cabells de la meitat de la closca cap enrere, que comptava sumes de manera histèrica mentre anava dient xifres a gran velocitat.

A la Pantoja, quan pensa en diners, se li posen els ulls com al Tío Gilito, amb el símbol del dòlar a la retina. I ara, gràcies a José Manuel Parada, hem sabut la pastarrufa descomunal que s'enduia a casa cada vegada que sortia per la tele fa uns anys a TVE. El presentador de Cine de barrio ha visitat el Deluxe i ha deixat els col·laboradors amb els ulls més oberts que el seu pianista Pablo Sebastián abans de fer-se mil liftings. Parada ha revelat detalls sucosos sobre la quantitat colossal que cobrava la cantant cada vegada que trepitjava el plató.

parada deluxe

José Manuel Parada (Telecinco)

parada pantoja

José Manuel Parada i Isabel Pantoja (TVE)

Si pel seu pas per Supervivientes ja va guanyar una morterada, fa 18 anys, a la cadena pública, la quantitat encara era més ofensiva. Explica Parada que per cada intervenció tenia un "caché muy alto, más que el de la Jurado. Pedía 10 millones de las antiguas pesetas por ir a cantar en playback dos canciones. Y venía cuatro veces al mes, ganaba 240.000 euros al mes, sería por el 2003. Rocío Jurado cobraba casi la mitad de Isabel"... Facin números. I per increïble que sembli, preparin-se per quan tornin a veure la Pantoja a la tele: la xifra pot ser encara més insultant.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat