Nou revés per a Isabel Pantoja. I és que l'artista, tancada a la seva finca Cantora, no aixeca cap des de fa mesos. Si el cap de setmana passat va haver d'aguantar la duríssima entrevista que Kiko Rivera va concedir al seu pas pel programa de Telecinco, Domingo Deluxe, ara s'ha emportat una bufetada d'última hora que de ben segur la deixa pitjor del que està. Doncs un dels seus millors amics, i homes de confiança, ha estat denunciat per abús sexual.

Isabel Pantoja, Telecinco

Isabel Pantoja, Telecinco

Segons revela al portal ABC el periodista Saúl Ortiz, el dissenyador Alejandro de Miguel, el mateix que va elaborar el vestit d'Ana Obregón per a les Campanades i qui dissenya els conjunts de la Pantoja per als seus concerts, ha estat denunciat pel porter del bloc on té instal·lat el seu taller de confecció a Madrid, en ple barri de Salamanca. Una denúncia interposada per Delmar, d'origen iraquià i escassos trenta anys, suposadament per ser "acusat sexualment de forma reiterada". Alejandro de Miguel és aquest:

Alejandro de Miguel, TVE

Alejandro de Miguel, TVE

Alejandro de Miguel, TVE

Alejandro de Miguel, TVE

Una delicada informació amb la que, segons s'explica, els veïns del bloc de pisos estan farts i saturats. Doncs la història entre el dissenyador i el porter iraquià ve de lluny. Una situació de la qual Isabel Pantoja no s'ha pronunciat, ni tampoc s'espera que ho faci. Suficient té amb el xou muntat a casa. Ana Obregón tampoc ha dit res sobre el tema i el principal afectat, Alejandro de Miguel, de moment, ha optat per fer-se el desentès. El 2020 va ser un any intens i el 2021 va pel mateix camí. Com acabarà el tema?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat