Molt es parla d'Isabel Pantoja, després de passar el seu Nadal més trist a Cantora sense la presència dels seus fills, Kiko Rivera i Chabelita. Uns dies molt familiars que alguns asseguren que ha passat en companyia de grans amics seus, mentre que d'altres mantenen el contrari, dient que els ha passat sola en companyia del seu germà Agustín i la seva mare, molt delicada de salut. Una divisió d'opinions que no es produeix a l'hora de parlar del futur de la cantant. I és que tots estan d'acord en el mateix: la cantant té una amiga molt especial per qui aviat podria fer una bogeria.

Isabel Pantoja, Telecinco

Isabel Pantoja, Telecinco

Uns plans que tindrien lloc una vegada la mare d'Isabel Pantoja passi a millor vida i dels que s'ha fet ressò el programa Socialité presentat per María Patiño. L'espai de Telecinco ha recollit les declaracions de la periodista Beatriz Cortázar, a EsRadio, assegurant el següent: "A Mèxic els espera una família que adora Isabel Pantoja. Un dels membres és una conegudíssima actriu, molt amiga d'Isabel Pantoja i és com una Jennifer López mexicana". Una coneguda i explosiva actriu que podria tractar-se de Mariana Alejandra Seoane García nascuda a Ciutat de Mèxic. És aquesta:

Una amistat molt estreta entre Isabel Pantoja i Mariana que va néixer fa molt temps, gràcies al difunt cantant Juan Gabriel que va ser l'encarregat de posar-les en contacte. Des d'aleshores, sempre han estat l'una molt pendent de l'altra. Per aquesta raó, la cantant andalusa, sense el suport dels seus fills i amb la seva mare molt tocada, s'estaria plantejant seriosament el tema de posar terra pel mig i refugiar-se als braços de la seva amiga mexicana, amb qui s'ha vist en més d'una ocasió i de ben segur l'ajuda a recuperar el somriure i la il·lusió. I és que els amics especials estan per a això. Isabel Pantoja als seus 64 anys no se'n amaga. "Enamórate, Enamórala", canta la Pantoja en el seu últim treball.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat