La cirurgia estètica és transversal: se la fan homes i dones, grans i joves. Menys habitual en homes joves, per això ha sobtat que un guapo oficial de Telecinco, el català Suso Álvarez, hagi decidit amb només 27 anys, operar-se una part tan sensible com la cara. El noi de Ripoll, ex de GH i habitual tertulià de la cadena, ho explica a instagram en vídeo. Així era abans i així és ara.

suso alvarez platja GTRES

suso alvarez al mar GTRES

GTRES

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suso Álvarez Perera (@oficialsusogh16) on

Suso ho explica patrocinat per la clínica de cirurgia que li ha fet, o gratis o pagant-li. S'ha tret les boles de bichat, unes bosses de greix sota els pòmuls que serveixen per donar estructura a la cara. Una eina de la natura que Suso s'ha eliminat amb bisturí per semblar, diu, "más masculino". Doneu al play als vídeos:

Instastories

Suso: "Ya se me está desinflando la cara. El post-operatorio es comodísimo, he podido comer y hacer vida normal, excepto deporte. Tengo cuatro puntos en cada mejilla. No me ha dolido. Muy contento con lo que me he hecho. Ya no me voy a hacer nada más". Això diuen totes. Al programa on col·labora Viva la vida explica la bichetomía:  "Ayer me hice una operación para tener el rostro más afilado. Tengo los puntos porque la operación fue ayer. Quiero un rostro más fino y varonil. Tengo que cuidarme, estoy empezando a ser viejo".

suso operat T5

Telecinco

A Telecinco ja no queda ningú amb la seva cara original, de María Patiño cap abaix. Com els mafiosos italians que fugen de l'FBI i es canvien les faccions perquè no els reconeguin. Aquí no hi ha màfia. Hi ha molta tonteria.