Aquest Pont del 2 de Maig molts madrilenys han aprofitat per anar de viatge o per fer-se el nas. Un dels problemes dels famosos que es fan la cirurgia estètica és trobar un moment per desaparèixer de la vida pública uns dies i posar-se sota un bisturí. Si una presentadora de TV no surt a fer el programa, sospitin. Aquesta setmana el programa de cor de Telecinco Socialité l'ha presentat la subtituta Núria Marín. On era la presentadora titular María Patiño? La revista Diez Minutos fa bo l'adagi se sabrà tot: la Patiño no estava de festa sinó fent-se un altre nas nou, i en porta uns quants. Els tres nassos de Patiño:

maria patiño diez minutos

maria patiño Telecinco

maria patiño 2004 GTRES

María Patiño: acabada d'operar, en l´últim programa i quan no s'havia operat / GTRES

La revista explica que és el segon cop, després de 2013, que s'opera el nas. "La presentadora llegaba a la clínica prácticamente camuflada bajo una gorra, unas gafas de sol efecto espejo y un pañuelo de estampado 'animal print' que le tapaba casi toda la cara. Una operación que llevaba tiempo planeando y para la que se ha puesto en las mejores manos, en la Clinique Française, una de las más prestigiosas de Madrid". Sempre que hi ha operació se cita la clínica i es dona l'avís al paparazzi per fer la foto. Un quid pro quo de manual. Com si fos una nina, ja s'ha fet dos cops el nas, s'ha augmentat els pits i s'ha fet un "lífting cervical". En plata: treure's la papada.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat