Si hi ha dues ànimes bessones a la reialesa mundial són Letícia d'Espanya i Rània de Jordània. Totes dues de la mateixa edat: Letícia 47 i Rània 49 anys. Intentant lluitar per semblar més joves. I s'han sotmès a tanta cirurgia plàstica a la cara, tal vegada al mateix cirurgià, que semblen siameses. Separades en néixer. Al final no són dues dones joves sinó dues dones grans operades. L'última foto de Rània mirant a càmera en videoconferència pel coronavirus no pot amagar els talls de bisturí com fa amb filtres a instagram. És com un maniquí:

rania jordania operada GTRES

GTRES

Una dona que seria guapa si pogués mantenir les faccions de la cara. No és que no tingui arrugues. És que no té cara. És una massa uniforme, sense expressivitat, la pell tensionada com un globus i amb els ulls com ametlles de tant com li tiba el clatell. Un horror i un error quirúrgic. I a la vista de tots els súbdits. A Letícia li passa el mateix:

leticia operada cara inflada GTRES

GTRES

En Blau ha fet un recull de les trobades de dues reines que sembla un efecte òptic. Són una reina operada mirant-se al mirall:

rania i leticia gtres

rania i leticia gtres

leticia rania GTRES

GTRES

Rània no ha pogut dissimular quan mira a càmera. El seu instagram és un mostrari d'un cirurgià plàstic:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) on

Sempre la mateixa cara leticiesca. Als vídeos com l'últim costa distingir-les. Són bessones de bisturí. Ranícia.