L'home (i la dona) és l'únic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra. I qui diu dos, diu tres, tres-centes mil o 'x elevat a n'.  Susanna Griso ha tornat a demostrar aquesta màxima durant l'emissió d'Espejo Público i la seva cobertura sobre l'arrancada del judici per la violació i assassinat de la jove Diana Quer. Un dels casos més mediàtics dels últims anys i que ha estat motiu de les queixes dels espectadors contra els programes de les 'reines dels matins' televisius espanyols, que literalment 'es posen les botes' practicant el seu esport favorit: el sensacionalisme i les suposades exclusives 'definitives' al voltant del macabre cas. Informacions que es presenten com la gran troballa per condemnar José Enrique Abuín, 'El chicle', (més que) presumpte autor d'aquest crim, però que molts espectadors no només troben una obscenitat buida i indignant, sinó que confon sobre qui és realment la víctima o el botxí dels fets que s'han de jutjar.

"Vamos a desvelar información clave sobre el asesinato de Diana Quer: Cómo iba vestida antes de salir de su casa". Aquesta ha estat la frase que ha encès bona part de l'audiència del programa d'Atresmedia. Espectadors que porten anys descobrint dia rere dia que la seva capacitat de sorpresa amb el manual d'estil de Griso i el seu equip és infinita i irremeiable. Sempre 'la clava', és igual si parla d'una violació, de Catalunya, de masclisme o de fer crispetes al microones. Tant s'hi val, 'Espejo Público' sempre trobarà la forma més abjecta per explicar-s'ho a la seva parròquia. 

foto mobil Diana Quer Espejo Publico

foto mòbil Diana Quer Espejo Público

Susanna Griso Diana Quer Espejo Público

Susanna Griso Diana Quer Espejo Público

El communitty manager de Susanna Griso hauria de demanar una pujada de sou cada setmana: se l'ha girat feina amb tot el que li estàn dient aquells als que la seva 'jefa' anomena com 'borrachuzos a las tres de la mañana', és a dir, els internautes que diuen la seva a Twitter. Veurem quin tema trien per intoxicar fins el 11 de novembre, la data en la que es reprendrà el judici, suspès poc després de començar per l'absència de membres del jurat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat