Espejo Público té un greu problema. Bé, en té uns quants. Però el de comptar amb Fran Rivera com a col·laborador s'ha convertit en una veritable desgràcia per a Susanna Griso, Atresmedia i el món audiovisual en general. El torero ha provocat fàstic, indignació i incredulitat després de sentir la seva "reflexió" al voltant del suïcidi de Verónica, la madrilenya que es va treure la vida després de que es difongués un vídeo sexual entre els seus companys de feina a la planta d'IVECO de Madrid. "Que las mujeres no envien estos vídeos, los hombres (y yo soy hombre) no somos capaces de tener un vídeo así y no enseñarlo", deia el torero de VOX, en el seu descerebrat intent de condemnar l'assetjament que va portar aquesta dona a acabar amb la seva existència.

Rivera con Soto @f.r.paquirri

@f.r.paquirri

Una reflexió pròpia d'un absolut inconscient, que començava la lamentable exposició dient que "hay una máxima que siempre le digo a mi hija mayor: No se pueden mandar vídeos de este tipo". El que no es pot, Francisco, és utilitzar-los per fer-te el "machote" i assetjar ningú. Existeix una cosa que s'anomena intimitat, i que és precisament el que éssers primitius i masclistes (com aquells entre els que t'inclous) no poden violentar, ni tan sols per satisfer les seves morboses inquietuds sexuals. Pobre família, la de Rivera. Les converses quotidianes a casa seva han de ser per agafar "el petate" i fugir el més lluny possible d'aquest "intel·lectual del capote". 

Els defensors d'aquest torturador d'animals indefensos no trigaran en ressaltar les paraules de Rivera, que qualificava aquells que havien compartit el vídeo com a "sabandijas", "malnacidos" o que només buscaven penjar-se "medallitas". "Es de ser poco hombre", rematava, amb la típica frase d'un reaccionari que insulta, per exemple, els homosexuals, amb allò tan gastat de "tengo muchos amigos gays, pero... Vergonya, Francisco, vergonya. Per cert que Griso tampoc ha estat gaire fina. Ja no només per incorporar un indesitjable a la nòmina de tertulians del programa, sinó per una frase que semblava donar la raó a Rivera: "Me quedo con esta reflexión porque sabes que en los colegios se utilizan estos vídeos para el acoso de muchas chavalas". No, Susanna. La reflexió hauria de servir només per acomiadar-lo urgentment. I ja esteu trigant.  

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat