El programa No tenim vergonya és una caixa de sorpreses. Cada vespre abans del Telenotícies de Carles Costa, TV3 emet un espai de mitja hora d'imatges antigues de la casa. I hi ha cares que han canviat molt. Unes més que altres. Raquel Sans està si fa no fa igual però en canvi Susanna Griso sembla una altra persona. Quan la periodista catalana hi presentava el programa Fora de joc l'any 1996 era així. Comparin:

SUSANNA GRISO AMB 26 ANYS (1996):

susanna griso tv3

TV3

SUSANNA GRISO AMB 50 ANYS ( 2020):

susanna griso gtres

GTRES

Susana Griso es manté en bona forma. Cada estiu les portades l'ensenyen en bikini. La nova maternitat l'ha rejovenit. Però el canvi de TV3 a Antena 3 va comportar certs peatges. Uns d'ideològics i d'altres d'imatge. A les cadenes estatals la dictadura de la imatge és més severa i sempre hi ha algun cirurgià plàstic disposat a punxar bótox. A TV3 costa trobar presentadors operats però a Telecinco i Antena 3 passa a la inversa: costa trobar algú que no s'hagi punxat la cara o els morros.

susanna griso al cotxe GTRES

Susanna Griso al carrer, GTRES

griso de jove tv3

Susanna Griso als seus inicis a TV3

L'últim rumor de la nova temporada d'Espejo público, després de la purga de tots els copresentadors masculins, és que a Susanna Griso li posaran una copresentadora més jove, la de l'estiu Lorena García (38 anys).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lorena García (@lorenagarciadiez) on

Alguns ho veuen com una manera de pressionar Griso per recuperar audiència i apropar-se a la d'Ana Rosa Quintana. Planeta, propietària d'Antena 3, té l'última paraula. Si la fan fora d'Antena 3 podria tornar a TV3. Coses més rares s'han vist.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat