Susanna Griso es queda sola. En espectadors (cada dia en té menys) i a plató. El grup català Planeta ha decidit acomiadar tots els seus co-presentadors. Una cosa ha portat a l'altra. Divendres s'acomiadava la seva nèmesi Ana Rosa Quintana que l'ha derrotat cada dia de la temporada. Tots els programes de l'any d'Espejo público han fet menys audiència que AR. Griso segueix avui sense Quintana, fins el 13 de juliol, i segueix perdent. A Catalunya: Al rojo vivo 14,2% / Ana Rosa 10,3% / Planta baixa 9,4% / Griso l'última 8,6%. Antena 3 ha dit prou.

susanna griso GTRES

GTRES

Espejo público ha estat un desastre. Mentre Ana Rosa feia continguts telecinqueros: anti-procés, GH i xafardeig, Griso feia una taula de crònica rosa esperpèntica i sense gràcia. L'última mostra ha estat insultar la catalana Pilar Eyre i que el torero Fran Rivera de Vox tertulià de Griso se surti amb la seva. Segons avança La Vanguardia Antena 3 ha fet fora els 3 co-presentadors del programa: Gonzalo Bans, Nacho Abad i Alfonso Egea,  molt relacionats amb la dreta, l'extrema dreta, la policia i Intereconomía. 

gonzalo bans Antena 3

Alfonso Egea Nacho García Abad Antena 3

Antena 3

Tots tres no seguiran.  Abad, Egea i Bans només seran contractats algun dia com a “col·laboradors puntuals”. A l'estiu ja no hi sortiran i al setembre només aniran si cal per algun dia puntual: "La noticia fue una bomba en la redacción y Nacho Abad habría declinado regresar al programa una vez finalice el verano". Emprenyats com ho va estar al seu dia un altre purgat per Griso, el català Albert Castillón  a qui van fer fora per massa dretà.

albert castillon colon sexta

espejo girso a3

La Sexta / antena 3

Tots els ultres fora del programa de Griso. La cadena ha entès que amb un govern d'esquerres a Espanya és contraproduent fer un programa d'ultradreta. I minoritari. Els fan fora no per ideologia sinó per diners: el programa ha estat un absolut fracàs d'audiència, els anunciants fugen i Planeta busca fer-se rica amb les seves TV. Són faves comptades. I euros.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat