Raquel Sans ha crescut professionalment als ulls de tota Catalunya. La seva evolució a TV3 és la més ascendent de la cadena. Va començar de baix per acabar presentant l'informatiu amb més share del país, El Telenotícies migdia. L'hem vist de totes les formes: a la corresponsalia de més solera, la de Washington, fent entreteniment al programa El paisatge favorit de Catalunya, nits electorals, especials de COVID. I sempre ho fa igual: molt bé. Aquest dijous ha sortit dos moments a TV3: al seu TN i al No tenim vergonya quan començava fa 20 anys, a l'espai lleuger del TN (es digués De vacances, La revista o el que toqués):

raquel sans tv3

Raquel Sans a La Revista, any 2000 TV3

sans plora tv3

Raquel Sans plorant en marxar del TN per cobrir l'actualitat als EUA, TV3

raquel sans TV3 ara

Raquel Sans fent el TN de més share de Catalunya, TV3

Roda al món i torna al born. Al setembre presentarà amb un nou company com va revelar en exclusiva En Blau: Xavi Coral. El programa No tenim vergonya és nostàlgia pura de la història de TV3. Cada vespre un motiu per veure'l a l'hora que fan dos monstres de la TV espanyola: Pasapalabra i Sálvame Tomate. El tomàquet a TV3 el posa La Sans i tafanejar com érem.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat