Susanna Griso ha tornat a la pantalla d'Espejo Público convidant a casa seva a fer un cafè el líder de VOX, Santiago Abascal. I no era un dia qualsevol, tenint en compte l'enrenou al voltant dels debats televisius que finalment es faran a RTVE i Atresmedia sense l'ultradretà, que es feia en públic l'ofendidito per la seva exclusió, mentre que internament el partit enviava erròniament missatges a periodistes (que ha provocant una purga entre els comunicadors que segueixen la formació) que anaven en l'altra direcció.  Però, qui vol un debat entre polítics quan pots dir les teves bestieses compartint un idíl·lic cafè amb Susanna? "Santi" pels amics es trobava en su salsa fent-se "un Bertín Osborne".

abascal cafe con susanna   Antena 3

Antena 3

I quins són aquests problemes? Millor dit, quins problemes nous preocupen els ciutadans de bé de l'estat i que per a Abascal són la madre del cordero? Doncs per exemple, la manca d'obligacions pàtries: Cantar l'himne a les aules i recuperar el servei militar obligatori. "España lleva mucho tiempo con muchos derechos y pocas obligaciones", ha vingut a dir el que va demanar tres pròrrogues per no fer la mili

Sobre allò de cantar l'himne espanyol (l'hauran de tornar a posar lletra, oi), no estranya gens venint d'un home que ha aprofitat la tendre trobada amb la periodista per revelar-nos els seus gustos musicals. Si, d'altres que tenen lletra i que hem vist cantant a nens a Canal Surallà on governen des de fa uns mesos amb PP i VOX. "El novio de la muerte", la cançó de La Legión. Algú ha sentit a parlar de tancar aquesta tele pública?

L'entrevista ha tocat també d'altres temes estrella dels d'extrema dreta, com Catalunya, masclisme o la unitat d'Espanya, però ha servit per deixar-nos ben clares les aspiracions d'Abascal, que assegura sentir-se "avorrit" de la política municipal. A Llodio (Araba) el van patir uns quants anys, i estan contents, sobretot per perdre'l de vista. Els que no han estat tan feliços amb l'entrevista han estat molts espectadors, indignats amb el blanqueig que s'està realitzant dels ultres de VOX.

abascal cafe con susanna 3   Antena 3

Antena 3

Ja veieu perquè VOX està tan content amb la seva exclusió dels debats electorals. Són molts millors els massatges de Bertín o els cafès de Susanna Griso.