Que Antena 3 hagi pispat la cartera i el lideratge de les audiències a Telecinco està provocant conseqüències notables. Mentre Mediaset enderroca els fonaments de les darreres dècades, la competència de Planeta se 'salvamitza'. Presentadors en conflicte, missatges creuats entre programes i atacs a convidats estrella d'altres espais de la casa. L'estil del moribund Sálvame s'està manifestant de la manera més inesperada a Atresmedia, amb un quartet format per Susanna Griso, Pablo Motos, Enrique Ponce i Ana Soria. La de 'Espejo Público', a la guerra contra els VIPS de 'El Hormiguero'.

Hores abans de l'aparició del torero de 51 anys i l'estudiant de Dret d'Almeria de 24, la Griso deixava anar una cleca contra la substituta de Paloma Cuevas. Són amigues íntimes i la catalana va patir la infidelitat i la separació com si li passés a ella. Una empatia que l'ha empès a mullar-se des del seu plató, on mana ella i el que diu va a missa. Com Belén Esteban, por mi amiga ma-to. Telecinqueen.

Ana Soria Enrique Ponce Antena 3 còpia
Ana Soria i Enrique Ponce a 'El Hormiguero' / Antena 3

Susanna Griso defensa la seva amiga Paloma Cuevas dels entrevistats estrella de Pablo Motos

El festival començava dimarts: "Ana Soria lleva 11 años intentando sacarse el título de abogada". Dimecres: "Lo dije con ironía porque hubiese tenido que empezar con treceSi yo fuera Paloma no vería una retransmisión de cómo te han sido infiel minuto a minuto. El único motivo es que quieran oficializar la relación, que la presente como novia y futura esposa. Lo que no sé es si han medido las consecuencias". I per acabar-ho d'adobar, clar, dijous ha fet triplet.

Paloma Cuevas EFE
Paloma Cuevas / EFE

Griso fa triplet i remata Enrique Ponce i Ana Soria

Aquest matí li ha deixat més clares les coses a Ponce i Soria, dels que existeixen dubtes sobre si haurien enganyat Cuevas des de dos anys abans de la data oficial. També deixa un encàrrec a Pablo Motos; molt cordial però amb intenció. Tot després de xerrar amb la Paloma, a la que han aixafat la seva alegria amb Luis Miguel recordant-li un passat desagradable: "A Pablo solo podemos decirle enhorabuena por haber conseguido la entrevista. Es verdad que como pareja no sé qué ganan ellos, tienen mucho que perder y poco que ganar, si pretendían un lavado de imagen u oficializar la relación no sé hasta qué punto les ha servido..." Rematats.

Griso Ponce A3
Susanna Griso rematant Enrique Ponce y Ana Soria / Antena 3

Ponce i Soria no convencen. 'El Hormiguero' fa experiments, però cap miracle.