Aquest estiu, Paloma Cuevas i Luis Miguel han passat temps junts. Ambdós són amics des de fa molts anys i ha coincidit que els dos eren solters, tanmateix si ha succeït una alguna cosa més entre ells, sembla que la relació no ha seguit endavant. Es va arribar a afirmar que el cantant li hauria demanat matrimoni a l'empresària, i que aquesta hauria acceptat. Dos casaments, una a Mèxic i una altra a Espanya. Tanmateix, això només van ser especulacions i mai no va succeir. Luis Miguel està enamorat d'una altra persona, en concret de la seva ex, a qui no ha pogut oblidar.

S'han filtrat unes imatges actuals on es pot veure l'artista en companyia de la jove de 22 anys. Encara que no es mostren en actitud afectuosa, ja es parla d'una segona oportunitat. Durant tot aquest temps han estat en contacte. "El que malament comença, malament acaba. Luis Miguel ha abandonat Madrid per tornar a Miami, per iniciar una relació amb Mollie Gould o, més ben dit, per reprendre la seva relació amb ella, ja que ja havien sortit junts en 2021...", detalla el periodista argentí Javier Cerani.

Luis Miguel només va visitar Espanya per gaudir de les vacances d'estiu. Li agrada el clima i la gastronomia del país. A més, té grans amics, entre ells Paloma Cuevas, i els ha fet una visita. Sense més ni més. Però la seva residència és a l'altre costat del bassal, i sembla que en braços de Mollie.

Enrique Ponce i Ana Soria, cada dia més enamorats

Paloma Cuevas es queda de nou soltera. Des que es va separar d'Enrique Ponce no se li ha conegut cap altra relació. Ella mateixa va deixar clar que la seva màxima prioritat ara mateix eren les seves dues filles, que no ho estaven passant bé amb la ruptura dels seus pares.

Enrique Ponce renta el cap a Ana Soria
Enrique Ponce renta el cap a Ana Soria

Enrique Ponce, per la seva part, continua molt enamorat d'Ana Soria. Encara que actualment mantenen un perfil baix, en alguna ocasió comparteixen alguna imatge amb què demostren que estan fets l'un per a l'altre. Ja porten més de tres anys de feliç relació.

La jove ha compartit a Instagram un vídeo en el que el seu xicot li renta el cap i li fa massatges durant un passeig amb vaixell. Els dos apareixen en roba de bany. En altres imatges podem veure com Enrique Ponce està perfectament integrat amb la família de la d'Almeria. El de Chiva posa amb el germà d'aquesta, el seu cunyat, que ni tan sols arriba a la vintena, podria ser perfectament el seu fill.

Enrique ponce amb el seu cuñado
Enrique ponce amb el seu cunnyat

Malgrat les imatges, la relació entre Enrique Ponce i Ana Soria continua sent criticada per molts, especialment aquells que no veuen bé la important diferència d'edat que existeix entre ambdós.