La història de Belén Esteban a Telecinco i 'Sálvame' anirà lligada sempre a un grapat de noms: un d'ells, el del seu exrepresentant Toño Sanchís. Un personatge que va establir vincles més que professionals amb la de San Blas; era el seu mentor, el seu germà, el seu far. Però la llum que la guiava no sempre era positiva, ni molt menys. Sanchís va quedar-se amb molts diners de la seva clienta i de manera il·lícita, coincidint amb aquella època en la que "estaba malita". La malaltia, ja ho saben, tenia a veure amb addiccions de les que fa molt de temps s'ha recuperat. Un tema fosquíssim el de Sanchís, que va acabar amb judici, sentència en contra i fins i tot amb la Belén quedant-se casa seva perquè no pagava els deutes. Encara no ha satisfet totes les quantitats, de fet. I per això en Toño estava desaparegut, per no haver de fer front a les seves responsabilitats.

Aquell huracà no va afectar únicament a la tertuliana, també a aquella Telecinco que ara, amb la cancel·lació de 'Sálvame', no reconeixerà ni la mare que la va matricular. En Toño passava a ser persona non grata, i ell, com a venjança, disparava tota l'artilleria contra la cadena, escopint dia sí dia també contra els seus programes, continguts i audiències. De la mateixa manera va engegar processos judicials contra Mediaset, al més pur estil Antonio David Flores. El divorci era total i impossible de conciliar. O no. Precisament la notícia bomba del mes, de l'any i de la dècada a la televisió espanyola ha transformat el panorama radicalment. La pel·lícula ara és una altra.

Toño Sanchís   Facebook
Toño Sanchís /  Facebook

El gran enemic de Belén Esteban és benvingut a Mediaset, la gran traïció

Potser la Belén s'està assabentant ara mateix, però alerta: d'aquí al 23 de juny, data de caducitat de l'espai de safareig de 'La Fábrica de la Tele', podria tenir un mal encontre als d'accesos de les seves instal·lacions. Toño Sanchís ha tornat, ara és benvingut i fa negocis amb ells, comença a facturar. Una autèntica traïció final a la que ha estat la gran estrella indiscutible de 'Sálvame', a un emblema popular de la televisió espanyola, a la responsable de rebentar audímetres i convertir en or qualsevol contingut. Diuen que Roma no paga traïdors: es nota que la seu matriu de Telecinco i el despatx de Berlusconi és a Milà. Aquí paguen el que sigui si és per fer mal. I aquesta notícia, que hem llegit a Egos de La Razón, en farà. L'orgull quedarà tocat. Ara bé, tot té una cara B. 

Sálvame Belén Esteban T5
Belén Esteban, "Pá-ga-me" / Telecinco

Toño Sanchís, amb cua per cobrar a Telecinco. De moment té dos contractes

Passat el desagradable impacte d'una hipotètica trobada, la Belén podria aprofitar per reclamar-li comptes pendents amb aquella frase mítica del "PÁ-GA-ME".  I després d'ella, més víctimes que ha anat deixant pel camí. Per exemple Kiko Hernández, que acaba de guanyar-li un altre litigi de 40.000€. Vaja, que podria obrir una finestreta, en Toño. De moment a l'ex del grup "Los Inhumanos" té dos contractes amb Mediaset, tots dos amb un representat sorprenent: Cristóbal Soria. Una estrella d'El Chiringuito de la competència però que sortirà en un documental ben aviat i també al 'Me Resbala', el concurs que presentarà Lara Álvarez i que Telecinco ha rescatat després de fracassar a Antena 3. De mica en mica s'omple la pica. Veurem quants forats en té, però. 

@cristobalsoria1
Cristóbal Soria / @cristobalsoria1

Telecinco, del dia a la nit en un tres i no res