Ana Soria i Enrique Ponce tenen una diferència d'edat que riu-te'n tu dels 12 anys que separen Piqué i Clara Chía: 25 anys de diferència. El torero passa dels 50 i la rossa instagramer en té 25. Malgrat aquesta diferència i que ell trenqués un sòlid matrimoni amb Paloma Cuevas (una ferma aspirant a succeir Isabel Preysler com a reina del cor), els que suposaven que això de Ponce seria una relació efímera s'han equivocat. Va sorgir l'estiu de 2020 i aquí segueixen, feliços els dos. Ana Soria lluint un Instagram molt triat amb poques fotos i maques. L'última persegueix fer rècord de likes:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Soria (@anasoria.7)

Ana Soria: "Lo necesito" com enyorant el bon temps, el solet i el mar que s'acosten. Té ja molts comentaris del tipus "Estás cañón, que llegue pronto el veranito, Bombón, Yo tb lo necesito POR DIOSSSSSSSSSSS...". Fabulosa en un biquini que és mini i que posarà de moda. Adora l'estiu perquè la seva relació va ser el culebrot de l’estiu de 2020. Després de saber-se que el motiu del divorci d’Enrique Ponce i Paloma Cuevas va ser que ell havia estat infidel i havia començat una relació amb una altra dona, una noia 27 anys més jove, andalusa, filla d’un prestigiós advocat d’Almeria i de nom Ana Soria, la premsa espanyola del cor feia mans i mànigues per posar-li cara.

Ana Soria GTRES
Ana Soria GTRES

La periodista Beatriz Cortázar, que destapava públicament les banyes del torero, explicava al programa de Federico Jiménez Losantos que Ponce i la seva amant se segueixen mútuament a les xarxes socials i s’intercanvien missatges públics. Així es va descobrir la nova parella del valencià, una cerca als seus perfils i buscar entre les persones que segueix. Bingo. Aquesta era la imatge del seu compte d’Instagram quan no tenia 120 mil followers com ara sinó 500. El preu de la fama, de 500 a 120 mil.

Ana Soria

Ana Soria instagram

@anasoria.7

D’ulls marrons i cabells rossos, Ana Soria vol ser model. Segons la mateixa Cortázar, van iniciar la seva història d’amor al gener o febrer del 2019. “Hace meses hubo fotografías que no salieron a la luz. Esto es muy delicado”, explicava. La parella va ser enxampada, però el matador va aconseguir que les imatges no apareguessin publicades enlloc. Tot i que amb la notícia del divorci, ja no hi havia secretisme i ara, 3 anys després de la notícia, ja són parella oficial i Paloma Cuevas ja ha refet la seva vida sentimental amb un altre superfamós: el cantant mexicà Luis Miguel.

Enrique Ponce Paloma Cuevas GTRES

Ponce i Cuevas, GTRES

Enrique Ponce es divorciava de Paloma Cuevas després de 24 anys de casats, 28 de relació i dues filles en comú, Paloma i Bianca, de 15 i 11 anys. I ho feia per una noia molt més jove. Però que l'edat no enganyi ningú perquè van de debò. El torero ja coneix els pares d'ella i passa dies a cals sogres a Mojácar a la casa familiar d'Ana Soria. Un bikini com a prova que tot és normal ja, una relació amorosa entre dos que podrien ser pare i filla, una ex refeta amb un cantant multimilionari ​i un compte d'Instagram com el de totes les noies joves que volen likes, seguidors i fama: en biquini.