El setembre ha començat. Com la Lliga. Les cadenes han iniciat temporada, però, igual que el Barça i el Madrid, sense les seves estrelles, els seus Messi i Hazard, que encara no han debutat. Aquests, perquè estan lesionats. Susanna Griso i Ana Rosa Quintana, perquè s'esperen al dilluns 9. Aquests dies, els nous Zapeando, rebent les primeres crítiques, el nou Risto sense barba, Està passantEls Matins, i Tot es mou a TV3, o [email protected] a La Sexta ja s'han posat en marxa. No així les reines dels matins. Per què? Mirant-se l'una a l'altra de cua d'ull, ni AR ni la catalana tornen fins d'aquí a sis dies. Però ambdues estan preparant el Sant Cristo gros per les respectives réentrées.

ana rosa quintana susanna griso GTRES

GTRES

Explica la revista Lecturas que tant Quintana com Griso estan treballant en dos projectes dels que se'n parlarà per quan dilluns tornin a aparèixer davant els espectadors. Sí se sap que Ana Rosa tornarà a la feina com van fer ahir presentadores de TV3 com Ariadna Oltra, Lídia Heredia, Helena Garcia Melero o Núria Solé: de blanc. Com sempre que torna de les vacances.

ana rosa de blanc

Telecinco

Segons indica el mitjà, la presentadora d'El programa de Ana Rosa vol fer coincidir el seu retorn amb un dels judicis que prometen més hores de televisió els propers mesos, el d'Ana Julia Quezada i la mort del nen Gabriel Gruz. Un cas on programes com el seu s'hi van abonar i amb el que Quintana vol començar de cara a aquesta temporada. Pel que fa a la seva rival d'Espejo público, ella mateixa ha anat deixant petites píndoles els darrers dies sobre per on poden anar els trets de cara al seu primer dia.

susanna griso ebre

@susannagrisooficial

La presentadora se n'ha anat fins a la vall de l'Ebre on ha deixat escrit un text orientatiu: "Los médicos decían que este valle sanaba a quienes tenían problemas de bronquios o tuberculosis: Apenas hay humedad y el aire es puro. Ya os contaré qué me ha traído a mi (y ya os adelanto que no son los bronquios)". Més pistes. Església rupestre de Santa María de Valverde. Griso amb l'alcalde de Valderredible, bressol de Cantàbria, i "la puerta por la que entró el cristianismo y dónde se gestó la lengua española. Todo ello justificaría sobradamente la visita pero el motivo que nos trae a este valle es otro. Continuará...". Informació per entregues. Segueix: "A ver si sois capaces de encontrar la cruz templaria de la ermita rupestre de Santa María de Valverde en Valderredible". Sembla Harrison Ford a la recerca del sant grial a "Indiana Jones y la última cruzada". 

Ja queda menys per saber de què es tracta. Dilluns, tota la carn a la graella. Quintana i Griso ja estan preparant el foc.