La boda gitana de tres dies de Susana Gallardo i Manuel Valls a Menorca va tenir les millors fotos el tercer dia. Sense símptomes de ressaca, el diumenge la parella es va llevar casada. L'hereva d'Almirall i el regidor de l'últim grup municipal de Barcelona van dinar a un xiringuito de Menorca. Abans van fer-se piquitos a la boca per als fotògrafs. Però una tuitaire va criticar la núvia. 

manuel valls gallardo casats menorca EFE

valls gallardo peto efe

manuel valls susana gallardo GTRES

EFE / GTRES

"Más ordinaria imposible". No és l'opinió general. El vestit de núvia de Gallardo ha estat el millor del casament, l'afavoria molt, tot i no ser de l'empresa del seu exmarit, Pronovias, sinó de Ze García, que té botiga prop de casa dels nuvis, al Turó Park de Barcelona. Qui ha lloat l'estil de Gallardo (disfrutona, mediterránea, bohemia) és la periodista catalana Pilar Eyre, i Susana Gallardo li ha agraït amb un tuit, inhabitual en la tercera esposa de Manuel Valls:

Així les influencers ja saben de quina marca és el vestit del tercer dia de boda de la núvia: Agua Bendita, de Colòmbia. I el detall que ningú comenta: un cabàs de vímet per anar a la platja amb les inicials de la recent casada:

valls gallardo rebutgen la premsa GTRES

GTRES

Els nuvis aparten la premsa. El vestit és maco, el cabàs és SG i el club nàutic estava tancat fins les 6 de la tarda en exclusiva per als convidats de la boda gitana de l'any. Una nova parella de famosos a Barcelona. Populars com Shakira i Piqué. Benvinguts.