Amb 'El Hormiguero' passa el mateix que amb els partits del Reial Madrid. Fa ràbia veure'ls perquè sempre guanyen d'aquella manera, però de tant en tant arriba una golejada històrica en contra que guareix les ferides durant una bona temporada. Pocs són els artistes i convidats que seuen al programa de Pablo Motos i se'n van no amb el carnet platí del xou, sinó amb una medalla per tombar la paradeta del valencià. Una bona repassada que posi sobre la taula l'enorme quantitat de retrets, defectes i faltes que se li fan habitualment després de cada emissió. Doncs bé, el 2024 ens ha portat la primera: Sofia Vergara. L'actriu colombiana i estrella mundial va guanyar per KO, s'ho va cruspir.

Un combat no pas dominat per la violència verbal o les maneres més grolleres. No, en Pablo va anar, sempre tenint en compte la magnitud de la seva gosadia, amb el fre de mà. I és probable que va ser per l'entrada de la protagonista del cèlebre personatge de Gloria Pritchett a 'Modern Family'. Una paia amb èxit, premis, el cul pelat de treballar i el manual de superestrella après de la a la zeta. I això implica saber quina és la persona que t'està entrevistant. Fer els deures, saber de quin pal va. Vergara el va caçar ben de pressa, amb resposta magistral: humiliar-lo amb ironia de diva i el doble de la hipocresia usual de Motos. Hi, hi, ha, ha. I cleca sense avisar. 

Motos Vergara A3
Pablo Motos i Sofia Vergara / Antena 3

Vergara presenta el seu treball a Griselda, la nova sèrie de Neftlix en el que interpreta una narcotraficant establerta a Miami, l'única persona a la qui va témer Pablo Escobar. Motos, adulador a nivells estratosfèrics, venia a dir que totes les sèries són una porqueria excepte aquesta. Molt treballat, clar que sí. Es vantava d'haver-la vista sencera, però ella ho posava en dubte. I després d'un estira-i-arronsa, aprofitava una errada del presentador amb el nom del personatge per deixar-les caure amb més claredat: "Sabía que te iba a coger. Esto te pasa por mentiroso". La Sofia va ser múrria, posant-lo en un compromís amb un tema delicat, el tractament a les dones. Li va posar el caramel a la boca: deia que tenia 51 anys i que s'havia de cuidar, especialment pel seu físic. Temptador deixar-se anar i llançar-li algun comentari anatòmic al respecte. Un parany que en Pablo va esquivar: "Dices lo de los 51 años para que haga un piropo de lo superguapa que estás y no lo pienso hacer". Però quan Motos hi va, Vergara ja ha tornat, refregant-li per la cara que el que li importava era el suport del públic, que l'ovacionava.

Sofia Vergara Antena 3
Sofia Vergara / Antena 3

Ara bé, el moment més teatral alhora que vergonyós per a Motos, va ser passar-se de llest amb un acudit de bar de carretera. Interrompia l'estrella, qui parlava sobre la sèrie que la va fer famosa, fent una broma sobre el seu accent. I començava el desballestament de la Motoneta: "Ah, ¿que en inglés me sale mal? ¿Hablas mejor inglés que yo? Ahhhhhh. ¿Cuántas nominaciones al Emmy tienes tú en Estados Unidos? ¿Cuántas veces te nominaron a los Golden Globes?" Tot amb sorna i el que vulguin, sense acabar de rematar-lo, però feridor. Vet aquí, però, com ho ha interpretat Antena 3, parlant de química entre ells. Toma. Per si no queda clara la jugada, però, l'actriu va rematar la feina amb un "¿te caigo mal? ¿Tú no entiendes qué es lo que tengo que guste a la gente? Me suena un poquito como a envidia". Sense crits, sense sang i sense trucades. Molt professional. I a la cara.

Motos Vergara 2 A3
Pablo Motos i Sofia Vergara / Antena 3

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!