Han estat moments molt durs i de molta incertesa, però ja formen part del passat. Parlem de la delicada situació que l'actor català Jordi Sánchez ha hagut de viure arran del coronavirus. El de Barcelona es va contagiar en un rodatge i ha estat un total de 24 dies ingressat a l'UCI amb coma induït lluitant per la seva vida. Molts dies on els seus amics i familiars no han parat de preguntar i preocupar-se per ell. Entre ells, la còmica catalana Sílvia Abril qui recentment ha confessat, amb llàgrimes als ulls, què va fer quan el seu gran amic estava delicat de salut.

Silvia Abril, La Sexta

Silvia Abril, La Sexta

Ha estat durant l'entrevista que ha concedit al programa Liarla Pardo, a La Sexta, quan Abril s'ha trencat per complet i no ha pogut reprimir les llàgrimes. "Li vaig inflar el mòbil a missatges. Li enviava cançons i se les dedicava a la seva dona perquè tots la trucàvem contínuament", ha explicat Sílvia Abril recordant els dies que Jordi Sánchez va estar ingressat a l'UCI per coronavirus. "Quan es va despertar estava fatal, com es desperten tots, perquè quan es veuen és terrible", ha afirmat fent referència a la gran pèrdua de pes que Sánchez va patir. "Es va veure fatal i molt desubicat", va rematar la dona d'Andreu Buenafuente.

Sílvia Abril, La Sexta

Sílvia Abril, La Sexta

Sílvia Abril, La Sexta

Sílvia Abril, La Sexta

Un pas per l'hospital del qual Jordi Sánchez recentment n'ha parlat. Ho ha fet al programa El Suplement, de Catalunya Ràdio, on va explicar que arran de la malaltia s'ha quedat "sense cames, ni cul". A més, fruit dels medicaments que havia de prendre, es va passar tots els dies a l'hospital dormint i amb "somnis terribles" que quan va despertar del coma induït pensava que eren veritat. "Vaig somiar que el meu fill es moria i fins al tercer dia d'estar despert no em vaig atrevir a preguntar si era veritat. Estava trist i fet una merda. Quan em van dir que havia estat un somni em vaig posar a plorar".