La còmica catalana, Sílvia Abril, està comptant els dies que li falten per estrenar obra al teatre de La Latina a Madrid, amb seu amic i company, el també català David Fernández, qui al seu dia fos representant al festival d'Eurovisió. Un nou projecte professional del qual els dos en van parlar la passada nit de dimarts 23 de març al programa presentat per a Pablo Motos, El Hormiguero. Encara que al seu pas per Antena 3, la dona d'Andreu Buenafuente no només va parlar de la seva nova obra de teatre, sinó que va confessar, entre d'altres coses, un trastorn que patia de petita i que mai abans havia explicat. De què es tracta?

Sílvia Abril, Antena 3

Sílvia Abril, Antena 3

Sílvia Abril i David Fernández portaven aproximadament una mitja hora d'entrevista quan la catalana va deixar anar la seva confessió més íntima, deixant a tots sorpresos. Va ser en una ronda de preguntes que les formigues morades del programa, Trancas i Barrancas, li van fer a Abril. "Què col·leccionava Sílvia quan era jove?". La resposta és pèls de celles i pestanyes. "Era un TOC que tenia quan era adolescent i em donava un plaer profund estirar-me els pèls de les celles", va explicar la de Barcelona. "Vaig passar uns anys de la meva vida sense celles, fins al punt que la meva mare em va fer unes manyoples per les nits perquè la cosa va anar a més i a pitjor i mentre dormia també em treia pèls de les celles", va afirmar. Sílvia Abril a El Hormiguero:

Sílvia Abril, Antena 3

Sílvia Abril, Antena 3

Sílvia Abril, Antena 3

Sílvia Abril, Antena 3

Sílvia Abril, Antena 3

Sílvia Abril, Antena 3

Un curiós trastorn que tenia quan era jove que ni Pablo Motos, ni el seu amic i company David Fernández coneixien. "Em podria haver donat per treure'm els pèls del bigoti i així m'hauria fet un favor", va rematar la dona d'Andreu Buenafuente fent gala del seu sentit de l'humor. Sílvia Abril en estat pur. Mai deixa de sorprendre i una vegada més ho ha demostrat. Què serà el següent?