Hi ha declaracions d'amor i després la que l'actriu catalana Sílvia Abril ha fet al seu marit, Andreu Buenafuente. Unes boniques paraules que ha compartit en el seu compte d'Instagram i amb les que ha entendrit, i molt, als seus seguidors, més de 650.000. Una publicació que la intèrpret ha acompanyat d'una graciosa foto d'Andreu, en la qual surt amb un bigoti negre postís, unes ulleres transparents de cul de vas i subjectant un cigar amb les mans. Encara no l'has vist?

silvia abril andreu buenafuente GTRES

Sílvia Abril i Andreu Buenafuente, GTRES

"I que sempre apareguis al lloc menys esperat per treure'm un somriure que em costa res i menys". Així comença l'emotiu escrit que Sílvia Abril ha dedicat al seu millor amic, company, parella i pare de la seva filla Joana, Andreu Buenafuente. Una especialitat per fer-la riure amb facilitat, confessa Sílvia, que és "una de les coses que més m'agraden de tu". La romàntica dedicatòria al complet, a continuació:

Perfil d'Instagram de Silvia Abril

Perfil d'Instagram de Sílvia Abril

"T'estimo, Andreu Buenafuente, fins a l'infinit," remata juntament amb quatre cors vermell passió. "Love is in the air", afegeix en anglès, que es tradueix a "l'amor està en l'aire". "Moro d'amor", "Que bonics", "Que grans sou", "Felicitats parella" o "Sou el viu exemple de l'amor veritable" són alguns dels molts comentaris que els usuaris en xarxes han fet arribar a Sílvia Abril. Comentaris que es sumen al que Buenafuente ha dedicat a la seva dona. El còmic i presentador nascut a Reus no s'ha valgut de paraules, simplement ha utilitzat emoticones. Moltes cares amb cors als ulls. No fa falta dir res més. Sílvia i Andreu, tan enamorats com el primer dia.