La meravellosa Sílvia Abril és d'aquelles (poques) persones que tenen la capacitat de fer riure i emocionar a parts iguals. La còmica catalana, la millor, al parer d'En Blau, ens fa petar-nos de riure cada vegada que parla o es posa en la pell d'algun personatge. Però l'actriu i humorista també sap com tocar la fibra. Ella, Andreu Buenafuente i la seva preciosa filla, donen mostres sovint de l'amor que es respira en aquella casa, només cal veure la commovedora festa d'aniversari que li van preparar quan va fer 50 anys.

Andreu Buenafuente y Sílvia Abril, Instagram

Andreu Buenafuente i Sílvia Abril / @silviabril

Si li pregunten pel lloc del món on se sent més en calma i tranquil·litat, més feliç i radiant, possiblement dirà que a casa seva, una llar on els somriures i els sentiments es desfermen. Però més enllà de les quatre parets, Abril, com tots, té alguns racons que li arriben especialment al cor. I aquest lloc no es troba a Catalunya. Abril i Buenafuente passen sovint moltes vacances a les Illes Balears. Sovint se'ls ha vist per Ciutadella, Eivissa o Formentera, on hi tenen una casa.

silvia abril montserrat

Sílvia Abril / @silviabril

Abril, enamorada de les vistes espectaculars, com aquesta de Montserrat, quan té al davant imatges que l'emocionen, ho mostra i ho comparteix amb els seus seguidors a la xarxa. Quan mira cap endavant i veu davant seu una meravellosa postal, la que regala als sentits el far de l'Illa dels Penjats, l'illot més meridional de ses illes presidit, a l'extrem sud, per aquest emblemàtic far. Veure'l li fa sortir de dins a Abril un explícit "Mis dos mitades".

far silvia abril

Una imatge en calma i preciosa d'algú que és un far per a molta gent pel que fa a l'humor.