Sílvia Abril i Andreu Buenafuente són els Shakira i Piqué de l'humor, la parella més famosa de còmics del país. Tothom els estima. La seva vida familiar és lluny dels cànons de la premsa rosa. Enamorats en un plató. Sílvia va entrar a El Terrat fent Homo Zapping a Antena 3 i després va fer personatges als programes de l'Andreu. Un dia fent la niña de Shrek es van enamorar. Casats l'any 2017 i amb una filla, la Joana de 8 anys, que es diu així pel pare de Buenafuente. Tenen una casa a Collserola i van i venen de Madrid on fan Late Motiv i teatre.  

silvia abril andreu buenafuente boda IG

Buenafuente i Sílvia el dia de la boda, Instagram

Els va casar Ada Colau, la núvia amb una vestit floral blanc i el nuvi de negre en mànigues de camisa. Hi ha un compte d'Instagram que recopila les millors fotos de la parella i els ha dedicat un vídeo recull amb imatges poc vistes, com la del dia del casament. Sílvia Abril els ho ha agraït fent-ne difusió als seus 700 mil seguidors: "Gracias" i un enorme cor vermell.  És aquest meravellós vídeo. 

silvia abril IG

buenafuente silvia IG

monica abril EP

Abril i Buenafuente, Instagram/EP

La Sílvia interpreta El éxito de la temporada a Madrid i l'Andreu segueix produint sota les ordres de Mediapro programes com FAQS o Tabús. "Eres el amor de mi vida", escriu el compte d'admiradors de la parella més còmplice de Catalunya. No només fan riure. Són adorables.