El dia que fas anys és especial. El dia que fas 50 anys és molt especial. Però si a més a més, el dia que fas 50 anys els celebres al costat d'una família que t'adora, i que et fan sentir la dona més afortunada del món, la felicitat és màxima. I així és com ha viscut la meravellosa Sílvia Abril el canvi de dècada. L'actriu i còmica catalana acaba de posar un 5 al davant. Una fita com aquesta s'havia de celebrar por todo lo alto, tot i la pandèmia. Per això, en petit comité, com manen les restriccions per la pandèmia, però amb l'essència d'una festassa, Abril ha pogut bufar 50 espelmes amb un somriure d'orella a orella.

abril pastis

Sílvia Abril, a punt de bufar els seus 50 anys / @silviabril

Qui més orgullós estava pels seus 50 anys era, com no podia ser d'una altra manera, l'home que l'estima, la seva parella inseparable des de fa ja molts anys, la persona orgullosa del seu amor i de compartir la vida amb ella i la filla que tenen en comú, un Andreu Buenafuente que li dedicava una commovedora felicitació a les xarxes socials que emocionava els fans de la parella.

buenafuente abril sempre junts

Andreu Buenafuente i Sílvia Abril / @silviabril

L'humorista de Reus encapçala la llista de fotografies recuperades per la protagonista del dia, una mostra d'un dia tan especial i meravellós per a ella, que comença amb la foto que veuen i el missatge de Sempre junts! escrit en vermell. Però a més, Buenafuente aprofitava el look triat per Abril per celebrar el seu aniversari, texans i una camisa verda preciosa, per presumir de dona amb una frase d'amor total:

felicitacio andreu

"Qué bonito estar a su lado. T'estimo". L'Andreu és al costat de la Sílvia, no només ahir, quan va fer anys, sinó cada dia. Per desgràcia, en la celebració no hi van ser tots els que haurien volgut. No hi van ser de cos present, perquè en esperit, i en imatge, sí que hi van ser. Que no poguessin reunir-se moltes persones a casa dels Buenafuente-Abril no treu que la família de l'homenatjada se les empesqués per fer que el menjador de casa seva estigués ple de gom a gom de la gent que estima a la Sílvia i a la que ella estima. Com? D'una manera ben original, omplint la sala de globus vermells dels quals penjaven unes fotos tipus polaroids amb tots els que també van voler ser in situ a l'aniversari, com la seva inseparable Toni Acosta, amb qui comparteix amistat i programa de ràdio, el molt recomanable El Grupo, a la Cadena SER.

globus 4 abril

Sílvia Abril / @silviabril

globus 3 abril

globus 2 abril

globus abril

No ens estranya que entre tanta alegria, la pròpia Abril acabés la festa saltant com una boja en un llit elàstic:

abril llit elastic

Sílvia Abril / @silviabril

Ens sumem a les felicitacions a la Sílvia, pels seus 50 anys, per ser la millor còmica que hi ha al país i per ser una dona amb un caràcter meravellós.