La cantant Shakira, parella del jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué, és molt activa a les seves xarxes socials, el seu compte d'Instagram, compartint tota mena de contingut per a alegria dels seus més de 71 milions de seguidors. Anuncis com el que ha fet en les últimes hores, que ha estat molt ben rebut per tots ells i ha causat autèntic furor. Prova d'això, tots els missatges i 'm'agrada' que la de Barranquilla no para de rebre.

Una publicació a les xarxes socials que la cantant acompanya amb un vídeo seu, parlant a càmera, que dura pocs segons. Vídeo, per cert, en el que la cantant de Colòmbia fa gala del seu bon domini de l'anglès, idioma que parla a la perfecció. Un vídeo que acumula milers de visualitzacions, més de 3.000 comentaris i més de 240.000 'm'agrada'. L'anunci de Shakira del que molts parlen i gairebé ningú esperava, a continuació.

shakira GTRES

Shakira / GTRES

"Hola nois", comença dient Shakira subjectant el mòbil amb la seva mà, lluint el cabell solt, una samarreta morada de màniga curta i amb la millor de les seves cares. Un anunci amb què la mare de Milan i Sasha revela el que serà el seu pròxim projecte laboral. No té a veure amb el món de la música, sinó amb el món del ball. Una de les grans passions de Shakira. I és que ella, tal com ha demostrat en més d'una ocasió, mou el seu cos i malucs com ningú més sap fer.

"Soc molt feliç d'anunciar el meu nou xou Dancing with myself que aviat es podrà veure a la NBC", afegeix la parella de Gerard Piqué, revelant el nom del nou programa de televisió en què participarà i el canal on es podrà veure. Un anunci amb què posa data al seu gran i esperat retorn al món de la televisió americana. Una competició, assegura Shakira, que és "tot el que a vosaltres us agrada del món del ball". Parlem d'això:

"No vull revelar molt més, ara per ara, i no veig el moment perquè pugueu veure el resultat", acaba dient Shakira en el vídeo que ha compartit en el seu compte d'Instagram. Un programa que, setmana rere setmana, mostrarà un grup de ballarins competint en diversos desafiaments relacionats amb el ball. "Que fort", "Això no m'ho esperava", "Moltes felicitats", "Quina il·lusió", "Tinc ganes de veure'l" o "Que arribi ja el dia" són alguns dels molts comentaris que els seus seguidors l'hi han fet arribar.

Un nou programa de televisió que la cantant compagina amb la producció del seu nou disc. Un treball amb el que Shakira vol sorprendre, i molt, als seus seguidors. Disc que espera tenir llest a començaments del 2022 per poder llançar durant la primavera. Tot i que, a meitats de juliol del 2021, ja en va deixar molts amb la boca oberta llançant la cançó Don't Wait up. Com serà el nou treball de la cantant? Agradarà el resultat final als seus seguidors? Cada dia falta menys per sortir de dubtes.