La cantant nascuda a Barranquilla, Shakira, té autèntica adoració pels seus fills, Milan i Sasha. Per veure-ho, només cal entrar en el seu compte d'Instagram i observar totes les vegades, que no són poques, que presumeix d'ells a les seves xarxes socials. El seu compte d'Instagram per ser exactes, on acumula més de 71 milions de seguidors. Ho fa amb fotos que mai passen desapercebudes per a gairebé ningú, i sempre acumulen molts 'm'agrada' i comentaris.

En les últimes hores ho ha tornat a fer. La parella de Gerard Piqué ha sorprès a tots recuperant fotos del passat mai abans vistes. Fotos, concretament, de l'estiu quan la família al complet es va escapar uns dies fins al nord d'Espanya, Cantàbria, per practicar surf, un dels seus esports favorits.

shakira i gerard piqué es miren gtres

Shakira i Gerard Piqué / GTRES

Amb l'arribada del fred d'hivern, que sembla que ha arribat per quedar-se, Shakira ha recordat els calorosos dies d'estiu quan es passava les hores amb poca roba a la platja. Uns records que l'han portat a publicar dues fotos dels seus fills Milan i Sasha mai abans vistes. En la primera imatge, en color, apareix Sasha, de cabell ros com els seus pares, caminant per la platja, amb la mirada a terra, lluint un vestit de neoprè negre d'una coneguda marca de surf i portant arrossegant una enrome taula. Parlem d'això:

sasha fill shakira surf

Instagram de Shakira

A la següent estampa apareix el seu altre fill Milan. Foto en blanc i negre en la que surt assegut a la sorra de la platja mentre escolta atentament les instruccions del seu professor de surf. "First surf sessions at the beach this summer!", escriu la cantant. Missatge en anglès que es tradueix a: "Primeres sessions de surf a la platja aquest estiu". Foto:

milan fill shakira surf

Instagram de Shakira

"Semblen models", "Que macos", "Quines belleses" o "Sasha és igual a Shakira i Milan igual a Gerard" són alguns dels més de 2.500 comentaris per part dels seus seguidors que es poden llegir amb la publicació.

Una de les últimes vegades que Shakira va presumir de fills a les xarxes socials va ser a finals d'agost. A les hores va compartir també a Instagram un vídeo que va desfermar la bogeria. Els tres a la seva mansió a prop de Barcelona fent un vídeo de Tik Tok a ritme de la cançó In da Getto. "'In Da Getto' with my new dancers!, va escriure la de Colòmbia. Vídeo:

Publicació, ballant amb els seus dos fills, que acumula més de tres milions de visualitzacions. Shakira causa sensació. Els seus fills, Milan i Sasha, també.